24 / 04 / 2024

Folkart Time'da çok kısa süredi yüzde 50'lik satış yapıldı!

Folkart Time'da çok kısa süredi yüzde 50'lik satış yapıldı!

Folkart Yapı'nın zamanı merkeze alan projesi Folkart Time, yoğun ilgi görüyor. Çok kısa sürede yüzde 50'si satılan Folkart Time Projesi, bu alanda Türkiye 2016 yılı satış şampiyonu oldu.


Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı.


Folkart Yapı'nın zamanı merkeze alan projesi Folkart Time, yoğun ilgi görüyor. Çok kısa sürede yüzde 50'si satılan Folkart Time Projesi, bu alanda Türkiye 2016 yılı satış şampiyonu oldu. Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonun bir arada olacağı proje, reklam filmi ve farklı tasarıma sahip satış ofisi ile dikkat çekiyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Gösterilen ilgi sayesinde projemiz 2016 yılı Türkiye satış şampiyonu oldu. Henüz zemin iyileştirme ve hafriyat çalışmalarının sürdüğü projeye gösterilen ilgi ve bize olan güvenleri için özellikle İzmirlilere ve projemize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.



YURTDIŞINDAN DA TALEP VAR

Folkart Time projesine gösterilen ilgi istatistiki verilere de yansıdı. Folkart Time reklamlarını dijital platformlarda gören internet kullanıcısı sayısı yaklaşık 19 milyon 100 bin. Projenin web sitesini yaklaşık 1 milyon 200 bin müşteri adayı ziyaret etti. Web sitesi verilerinin yanı sıra toplam 12 bin müşteri adayı bilgi almak amacıyla çağrı merkezini aradı. Farklı tasarımı ile dikkat çeken proje ofisini ise yaklaşık 2 bin müşteri adayı yerinde ziyaret etti. Sancak, projeyle yurtdışından da ilgilenenlerin olduğunu belirterek, "Müşteri adaylarımızın yüzde 10'a yakını; başta Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere yurtdışından. Gayrimenkul sektöründe yabancılar açısından pek ilgi gösterilmeyen bir şehir olan  İzmir  için bu oran çok iyi. Müşteri adaylarımızın yüzde 50'ye yakını başta İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa, Antalya olmak üzere İzmir dışından bizimle temas etti" diye konuştu.



Sabah