29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli Projesi'nde teslimler için geri sayım başladı!

Evimiz Kocaeli Projesi'nde teslimler için geri sayım başladı!

Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla kampanyası başlatılan Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı.



Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla başlatılan kampanyadan faydalanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Bu yıl 71 'inci yaşını kutlayan Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı. Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde 30 Nisan'a kadar sürecek ilkbahar kampanyası da başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'de ev sahibi olmak isteyenlere çok özel uygulanmış, Kocaeli'de ilk defa yapılan bu ödeme modeliyle 201 6 yılına kadar hiç banka kredisi ödenmeyecek. 


Kocaeli'de bir ilk 


"Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde" sloganıyla başlatılan kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, 201 5 yılı boyunca hiç banka kredisi ödemeyecek, üstelik sadece 4 ay sonra evlerine taşınabilecekler. Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli tarihinde de bir ilk. 

Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize taşındıktan sonra kredilerinizi ödemeye başlayacaksınız. Bununla birlikte kampanyada senetli ödeme modeliyle vade farksız taksit imkanı ve 30 ay boyunca 0 faiz seçeneği de sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi, Pekdemir kalite ve güvenini oldukça ekonomik koşullarda halka sunan bu benzersiz projede ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecek. 

gurur projesi 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olmak, Evimiz Kocaeli'nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olmak isteyenler için son fırsat tarihi 30 Nisan. Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele bölgesinde inşaatın tamamlanması için geri sayımın başladığı Evimiz Kocaeli Projesi'nde teslimler 1 Temmuz tarihinden itibaren başlıyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, '70'inci yıl gurur projesi' olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla ve gelen yoğun talepleri de dikkate alarak Kocaeli tarihinde bir ilk olan özel bir ödeme Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kalan teslimler için geri sayım da başladı. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projeden yararlanmak isteyenlerin elini hızlı tutmasını istedi. 


30 ay, sıfır faiz Genel müdür Mert Pekdemir, 30 Nisan tarihine kadar devam edecek kampanya hakkında şu bilgileri verdi; "Şimdi biz çok özel ve uygulanması çok zor ama ev almayı çok kolaylaştırıcı bir kampanya başlattık. Müşterilerimizden bizlere gelen geri bildirim ve talepleri dikkate alarak bu modeli geliştirmek için üzerinde çok çalıştık ve 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde!' dedik. Tüketiciye büyük avantaj sağlayacak bu ödeme modelini sadece kısıtlı bir süre için uygulayacağız. 


Kredinin hemen başlamasından ötürü ödeme güçlüğü çekenler için büyük avantaj sağlayan bu ödeme modelinin dışında, isteyenlere Pekdemir'in özel olarak sunduğu vade farksız taksitli ödeme seçeneği ve 30 ay sıfır faiz ile ödeme fırsatı da mevcut olacak." en büyük proje Mert Pekdemir, toplam 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi hakkında ayrıca, "Projenin inşası rekor bir hızla devam ediyor. Sadece 4 ay sonra Temmuz 201 5 tarihinden itibaren teslimlere başlayacağız. Yani, projede hem teslim süresine çok az zaman kaldı, hem satıştaki konut sayısı azalıyor. Niyeti olanlar geç kalmasın" dedi. 1 22 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 1 50 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi durumunda. 


merkeze 7 dakika Evimiz Kocaeli'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, 6 farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 164 bin liradan, 4+1 daireler ise 259 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Şehir merkezine sadece 7 dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele'de hayata geçecek projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 

her şey düşünüldü 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı 4 katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. 


2 bin metrekarelik dev bir göletin içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, 2 adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 


7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak. Evimiz Kocaeli'ye ulaşmak için; Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi No:337 Başiskele, (0262) 323 70 00 ya da www.evimizkocaeli.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Evimiz Kocaeli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 6 farklı tipte daire bulunuyor. Dairelerin iş mimarisi ise adeta göz kamaştırıyor. 


Bizim Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri