25 / 04 / 2024

Etna Turkuaz Çekmeköy fiyatları 171 bin liradan başlıyor!

Etna Turkuaz Çekmeköy fiyatları 171 bin liradan başlıyor!

Etna Turkuaz Çekmeköy'de inşa ediliyor. 1+1'den 5+1 dairelere kadar toplam 6 farklı tipte daire seçeneği yer alan projede daire fiyatları 171 bin liradan başlıyor.


İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy, yatırımını ve yaşamını burada planlayanlara şimdiden kazandırmaya başladı. çekmeköy'e komşu Ataşehir, sancaktepe ve ümraniye gibi ilçelerin gün geçtikçe talep ve arz dengesinde doyum noktasına ulaşmaya başlaması çekmeköy’ü uygun fiyatlarla kaliteli yaşam standardı arayan insanların tercih noktalarından biri haline getirdi bile. Günümüzde çekmeköy deki kira artış oranında  İstanbul  'un en yüksek kira artışı oranına sahip ilçelerinden biri. Ayrıca marka değeri ve yaşam kalitesi yüksek birçok konut projesinin çekmeköy de üretilmesi bir tesadüf değil.


Haritaya baktığınızda Kuzey Anadolu ormanlarının yanı başında istanbulun akciğerleri olan çekmeköy Anadolu Yakası'nın merkezindeki özel konumuyla ve güçlü ulaşım bağlantılarını eklediğinizde İstanbul'un genel dokusundan farklı bir çekim merkezinin doğuşunu görmezden gelmek imkânsız. 


METRO ÇEKMEKÖY'DE

Haziran 2012'de temelleri atılan ve 38 ay gibi rekor bir sürede tamamlanması planlanan Üsküdar – Çekmeköy hattında çalışacak olan metronun bölgenin yükselen yıldızını daha da parlatacağı kesin. Metro hattının tamamlanarak hizmete girmesiyle  yolculuk süreleri; Üsküdar'a 24, Yenikapı'ya 36, Taksim'e 44, Hacı Osman'a 68, Atatürk Havalimanı'na 68 ve Olimpiyat Stadı'na 78 dakika olacak. Metro sayesinde şehrin her noktasına trafiğe takılmadan zaman kaybı yaşamadan keyifli ve kolay bir şekilde ulaşacaksınız. 



HAYATA DEĞER KATAR...

Etna inşaatın yepyeni projesi çekmeköy etna turkuaz evleri sadece konfor ve yaşam kalitesini değil, aynı zamanda konut satın alırken kazanmanın farkını da doya doya yaşayacaksınız. Çekmeköy 'de 6.000m2 arazi üzerinde toplam 2 blokta 72 daire ile konforun hayat bulduğu çekmeköy etna turkuaz evlerinde ; kapalı otoparkı, spor merkezi, açık yüzme havuzu, sauna,türk hamamı,kapalı ve acık çocuk oyun alanları,7/24 güvenlik sistemi ve birçok sosyal donatıları ile farkını ortaya koymaktadır.

Arazisinin %65'i yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlanan çekmeköy etna turkuaz evleri planlanmış alt yapısı ve güvenlik donanımları ile günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturuldu.


Sadece barınmaya yönelik değil yaşamaya yönelik bu konsepti lüks olmaktan çıkararak ulaşılabilir fiyatlarla sunan etna inşaat  sadece bugünü değil geleceği de planlayan herkesi davet ediyor.


1+1'den 5+1 dairelere kadar toplam 6 farklı tipte daire seçeneği sunan çekmeköy etna turkuaz evleri sakin ve huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor.



Modern binalardan şık ve estetik görüntüsüyle dinlendiren 

Mavi gökyüzünün altında, her türlü görsel güzelliğin ve hayatı kolaylaştıracak detayın özenle tasarlandığı çekmeköy etna turkuaz evlerinde; huzurlu bir aile ortamında benzersiz bir yaşam fırsatı sunuluyor.


Hem sevdiklerinizin hem de sizin güvenli ve mutlu bir yaşam sürebilmeniz için her ayrıntının düşünüldüğü çekmeköy etna turkauz evlerinde teknolojinin tüm imkânları kullanılıyor. 


Sitede kapalı devre kameralar, bina girişlerinde araç kontrollü giriş-çıkışlar, 24 saat güvenlik hizmeti, yangın merpenleri ve acil çıkış kapıları huzurunuz için sağlanan detaylardan sadece birkaçı...

Deprem bizden cok uzak

Çekmeköy etna turkuaz evlerinde doğal tehlikelere karşı da güvende olmanız için binalar deprem yönetmeliğine uygun, zemin yapı etkileşimi dikkate alınarak, radye temel üzerine inşa ediliyor.

Konfor paketi 

Çekmeköy etna turkuaz evlerinde  ankastre fırın ,ocak,davlumbaz,bulaşık makinası ve klimanız bizden size ilk ev hediyeniz..



Hep yaz olsun isteyeceksiniz 

Sıcak bir günde hem rahatlamak hem de spor yapmak isteyen sizlere özel havuz yaşam kalitenizin hep arzu ettiğiniz seviyede kalmasını sağlayacak konforlardan sadece birtanesi,

Saglıklı yaşama davet 

Hem zinde kalabilmek hem de sağlığını güçlendirmek isteyenler diledikleri gibi Fitness Center'dan faydalanırken düzenli spor yapma düşüncesini sürekli erteleyenler de artık evlerinin yanı başındaki bu fırsattan yararlanarak hayata karşı enerjilerini yüksek tutabilirler

Başka bir arzunuz 

Günün yorgunluğunu atmak ve biraz gevşemek çekmeköy etna turkuaz evleri sayesinde artık lüks olmaktan çıkıyor. Baylar ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanmış olan saunaları ve türk hamamı ile dilediği gibi kullanabilecek olan çekmeköy etna turkuaz evleri sakinleri zengin yaşam seçeneklerine sahip olmanın farkını gün geçtikçe daha iyi anlayacaklar.

Çocuklarınızı unutmadık

Çekmeköy etna turkuaz evleri Çocuk oyun alanları ile , çocuklarınızın  arkadaşlarıyla güvenle oynayabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri rengârenk bir dünyanın kapılarını onlar için açıyor.

Kamelyada Akşam sefaları 

Güzel havanın tadını çıkartırken gerek misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz gerekse komşularınızla hoş sohbetler edeceğiniz kamelyada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Spor ayakkabılarınızı dolap’dan çıkarın

Güne güzel bir başlangıç için trafik stresi olmadan güvenle yapacağınız yürüyüşler, sizi hem güne hazırlıyor hem de formda kalmanızı sağlıyor.

Aracınızı düşünmeyin 

Çekmeköy etna turkuaz evlerinde Size özel otopark yeriniz hazır,endişe ve telaş etmeden aracınızı gönül rahatlığı içinde park etmek ve misafirlerinizle araç park sıkıntısı olmadan keyifli bir zaman geçirmenizi temin ediyoruz.


Telefon: 0 216 364 0 222

Web: etnaturkuazevleri.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri