20 / 04 / 2024

Eskişehir'de Flora Evleri ile hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de Flora Evleri ile hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha da güzelleşiyor. 2 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Yaklaşık 15 yıldır kaliteyi güvenle inşa eden mobilyadan dayanıklı tüketim ürünlerine, otomotivden sigortaya, iletişimden inşaata kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Esoto, son projesi olan Flora Evleri ile Eskişehir’in siluetine farklı bir perspektif katıyor. Toplam 12.627 m2 arsa alanı üzerine inşa edilen ve 10.000 m2 yeşil alan, 1.607 m2 sosyal tesis alanı bulunan Flora Evleri modern mimarisi, en son teknoloji ile donatılmış alt ve üst yapısı, nitelikli konsepti ile göz dolduruyor. Birbirinden bağımsız toplam 12 bloktan oluşan akıllı ev teknolojisine sahip 72 daireyi içerisinde barındıran proje çağdaş yaşamın gereksinimlerine uygun olarak tasarlanmış. Her daireye özel kapalı otoparkı bulunan modern yaşam alanında misafir araçları için hazırlanmış açık otopark alanları, her daire için oluşturulmuş ardiyeler ve merkezi jeneratör sistemi ile de dikkat çekiyor. 


Sosyal yaşamın da göz ardı edilmediği Flora Evleri çocuk parkı ve oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, bay-bayan sauna, masa tenisi, cep sineması, air hockey ve bilardo ile hem yetişkinlerin ve gençlerin hem de çocukların sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. 


Birbirinden ayrı ve çok yüksek olmayan binalarla gökyüzü manzaranızı bozmayan zarif Flora Evleri aynı zamanda çiçeklerle bezenmiş 10.000 m2 yeşil alanı ile göz kamaştırırken size günlük hayatın stresini unutturup rahatça nefes alma imkânı sunuyor. Şehrin adeta çehresini değiştiren, sizi mutlu edecek her ayrıntının titizlikle düşünülerek tasarlandığı muhteşem güzellikteki Flora Evleri hayatı doya doya yaşamanız için size güzel bir fırsat sunuyor. 


Modern mimarisinden geniş ve yerden ısıtmalı gömme balkonlarına, ısıcam sinerji camlarından kapılarına, mutfağından banyosuna, seramiklerinden mermerlerine kadar her detayı minimal tasarım anlayışı ve titizlikle hayata geçirilen proje kusursuz tarzıyla Nisan’dan itibaren yaşamınıza zarafet ve şıklık katmaya hazırlanıyor. Birinci sınıf malzemeler, dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı dekorasyonuyla büyüleyen mutfakta ocak-fırın-davlumbaz üçlü seti, seramikleri ve yer döşemeleri, akıllı ev teknolojisi, ebeveyn ve genel banyosu, iç kapılarının tasarımı ile rüya gibi bir yaşamın kapılarını aralayan Flora Evleri size konforlu ve doyumsuz anlar yaşatmayı vaad ediyor.


Eskişehir’in yeni gelişim aksı olan bi’ lokasyonda konumlanan, İstanbul-Bursa, Ankara ve Kütahya çevre yollarının bağlantı noktasına çok yakın olan, Eskişehir’in en büyük alış veriş merkezine ve tramvay durağına yürüme mesafesinde bulunan seçkin yaşam alanının değeri ise her geçen gün hızla artıyor.  

ZAMANI SİZ YÖNETİN 

Flora Evlerinin size sunduğu sosyal olanaklarla zamanınızı nasıl geçireceğinize siz karar verin. Akıllı ev teknolojisi konforunu ve eğlenceyi bir arada sunarak hayatınızı kolaylaştıran Flora Evleri zamanınızı daha etkin kullanmanızı sağlıyor. Geniş ve ferah mutfağı ile usta aşçıları bile kıskandıracak olan proje kendinize, sevdiklerinize lezzet şöleni sunmanız için size en eğlenceli fırsatları sunarken, çağdaş ve ferah yaşam alanları ile de huzuru ve dinginliği yakalamanız için olanak sağlıyor. Flora Club Spor Salonu ile daima sağlıklı kalmanız için sunduğu imkânların yanı sıra, keyifli anların büyüsünde kaybolmanız için sauna, cep sineması, air hockey ve bilardo gibi alternatifleri de ayağınıza getiriyor. Eskişehir’de hayat Flora ile kolaylaşırken doyumsuz anlar yaşamınızda artıyor! 


Web: http://www.eskisehirfloraevleri.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri