28 / 03 / 2024

Enda Konakları'nda lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Enda Konakları'nda lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta. ENDA’da, peşin alımlarda indirimlerle birlikte kişiye özel farklı ödeme planları uygulanıyor.



Başkent’te; hem merkeze yakın hem de doğayla iç içe yaşam konsepti ile büyük ilgi gören ENDA konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu.

 

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından, Ankara’nın incisi Gölbaşı’da hayata geçirilen ENDA, daha satışa çıkmadan büyük ilgiyle karşılandı. Son dönemde yeniden trend olan yatay mimari konseptinde gerçekleştirilen ENDA Konakları, yeni nesil konak keyfi yaşamak isteyenlere cazip fırsatlarla bu imkanı sunuyor. Nesibe Aydın’ın yanı başında konumlanan; TED, Atılım Üniversitesi, Ankara Üniversitesi gibi birçok eğitim kurumuna, Mogan ve Eymir göllerine yakınlığı ile de tercih sebebi olan ENDA’da, peşin alımlarda indirimlerle birlikte kişiye özel farklı ödeme planları uygulanıyor.

 

Akıllı ev teknolojisi ve konak keyfi bir arada 

ENDA Konaklarında akıllı ev teknolojisi ile toprak ve yeşilin günlük hayatın bir parçası olduğu konak keyfi bir arada... Güvenli bir ortamda sıcak komşuluk ilişkilerinin yaşanacağı villalar da sahiplerini bekliyor.

 

DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, proje hakkında şunları söylüyor: 

“ENDA’yı tasarlarken hayallerimizden ilham aldık. Her ayrıntıyı prestijli bir yaşamın gerekliliklerini düşünerek, yaşam kalitesini maksimuma çıkarmak için tasarladık. Hem konfor hem de doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayacak bir proje ortaya çıkardık. Bizim kültürümüzde komşuluk ilişkileri çok önemli. ENDA’da yaşayan sakinler sadece teknolojinin tüm imkanları ile konforu yaşamayacak aynı zamanda sıcak ve güvenli bir ortamda seçkin komşularla her daim tatil hayatı sürecek. Büyük bir taleple karşılaştığımız projede lansman öncesinde cazip fırsatlar sunuyoruz. Peşin alımlarda indirim ve vade farksız ödeme seçenekleri ile de hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz.”

 

Ankara’nın gözdesi Gölbaşı 

Şehrin karmaşasından uzak ama şehrin bitişiğinde ve şehre çok yakın bir lokasyon olan Gölbaşı, çevresel özellikleri ve özel statüsü ile Ankara’nın diğer bölgelerinden ayrışıyor. Endemik pek çok bitki ve kuş türüne ev sahipliği yapan Gölbaşı’nın, temiz havası, dingin yaşantısı ve Ankara’nın önemli noktalarına yakınlığıyla inşaat yatırımları açısından cazibesi devam ediyor. Başkentin ciğerleri Mogan ve Eymir’in yanı başında, yeşilin her tonunun dört mevsim  koruyan Gölbaşı, proje yatırım değeri ile göz dolduruyor. Gölbaşı özel çevre koruma alanı statüsünde olması nedeniyle bölgede çok katlı yapılaşmaya izin verilmiyor. Böylece Gölbaşı genel peyzajının çok katlı yapılar tarafından kirletilmeden korunmasını mümkün kılınıyor.

 

AB standartlarının da fazlası var 

18.000 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ENDA projesinde evlerin tavan yüksekliği 3 metre. Her bir konak kendine özel, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik bahçeye sahip. Sakinler, kendi bahçeleri dışında 2 dönümlük “bostan” alanında ilaç ve gübre kullanmadan, tamamen organik tohumlarla doğal tarım da yapabilecek.

 

AB standartlarında gerçekleştirilen projede; güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatıların tümü bulunuyor. Akıllı ev sistemine sahip konuklar, 7/24 profesyonel güvenlik personeli,  RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor. ENDA, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak.


Web: http://www.endakonaklari.com/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler