29 / 03 / 2024

Emlak Konut kampanyasına Pasifik İnşaat'tan destek!

Emlak Konut kampanyasına Pasifik İnşaat'tan destek!

Ankara’nın en iddialı projelerine imza atan Pasifik İnşaat, Emlak Konut ve GYODER’in ardından Next Level Çayyolu projesi için oluşturduğu kampanyayla ekonomiye ve sektöre destek vermeyi amaçlıyor.


Ankara’nın en iddialı projelerine imza atan Pasifik İnşaat, Emlak Konut ve GYODER’in ardından Next Level Çayyolu projesi için oluşturduğu kampanyayla ekonomiye ve sektöre destek vermeyi amaçlıyor. Pasifik İnşaat’ın finanse edeceği kampanyada, Next Level Çayyolu’nda ev sahibi olmak isteyenlere ağustos ayı sonuna kadar  yüzde 25’i peşin, kalanı 48 ay vade farksız taksit ile ödeme imkânı sunuluyor. Pasifik İnşaat, Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nun tam merkezinde hayata geçirdiği Next Level Çayyolu'nda peşin ödemelerde de yüzde 15 indirim uyguluyor.


Next Level Ankara’nın başarısı sonucunda gelen yoğun talep üzerine başlanan projede, villa, loft, teraslı, buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra ayrıcalıklı penthouse seçenekleri bulunuyor. Next Level farkını ve kalitesini yaşamak isteyenlere, 3+1’den, 7,5+2’ye kadar farklı büyüklükte toplam 429 konutta 92 farklı daire tipi sunuluyor. Projede tüm konutlara en az iki araçlık kapalı otopark alanı da veriliyor.


Emlak Konut kampanyasına Pasifik İnşaat


Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin tam ortasında yer alıyor. Proje, yemek okulundan standart ölçülere sahip kapalı basketbol salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından piknik yapılabilecek, futbol oynanabilecek, açık havada sinema keyfi yapılabilecek 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanıyla da farklı sosyal imkânlar sunuyor.


Özenle tasarlanan ve bu özeni malzeme seçimlerine de yansıtan Next Level Çayyolu, sakinlerine, özel bahçeleri, geniş terasları, keyifli balkonları ile yeşille iç içe bir yaşam vaat ediyor. Ayrıca klasik tarzı sevenlere Viyana stili, modern, minimalist ve yenilikçi ögelerden hoşlananlara Milano stili, modern ile klasiğin harmanlanıp farklı yorumlanmasını sevenlere ise Chicago stili olmak üzere üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği öneriliyor. 


www.nextlevelcayyolu.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler