29 / 03 / 2024

Emlak Konut kampanyasına Aşçıoğlu'ndan destek!

 Emlak Konut kampanyasına Aşçıoğlu'ndan destek!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu, Türkiye’de 15 Temmuz akşamı yaşananların ardından büyüyen ve gelişen ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan Emlak Konut’a destek verdi.


Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Eylül ayında teslim edilecek olan Selenium Ataköy ve 2017 Haziranda teslim edilecek olan Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.


Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu, Türkiye’de 15 Temmuz akşamı yaşananların ardından büyüyen ve gelişen ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan Emlak Konut’a destek vererek 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı. 

Kampanya kapsamında Aşçıoğlu, İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen ve Eylül ayında teslimlerine başlanılacak olan Selenium Ataköy ile yine aynı bölgede inşa edilerek  2017 Haziran ayında teslim edilecek olan Selenium Retro’dan yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânıyla ev sahibi yapıyor.


Selenium Ataköy’de Erken Teslim Rüzgârı

Alışılagelmişin dışında estetik ve göz alıcı eliptik mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Selenium Ataköy, Eylül ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek. Bölgenin en prestijli projelerinden biri olması beklenen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu ferah bir yaşamın yanı sıra cep sinemasından kütüphanesine, toplantı odalarından cafesine, çocuk oyun alanından fitness ve squash salonuna, yüzme havuzlarına kadar her ihtiyaca göre sosyal alanlarıyla öne çıkıyor.


Selenium Retro’da İsmiyle Özdeşleşen Retro Dokunuşlar

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki ikinci konsept projesi Selenium Retro, 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan ihtiyacı doğrultusunda cumba ve balkon yer aldığı bir konsept ile inşa edilen Selenium Retro, ismiyle özdeşleşerek geçmişin Retro dokunuşlarını taşıyarak mevcut mimari konseptiyle daha küçük alanlarda yaşamayı tercih edenler açısından tercih sebebi oluyor. Kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları ile çocuk oyun alanlarının da yer alacağı projede ayrıca açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, cafe & bistro mekânları yer alarak Selenium Retro sakinlerinin hayatına renk katacak.


Web: http://www.seleniumatakoy.com/