23 / 04 / 2024

Emlak Konut Bahçetepe İstanbul!

 Emlak Konut Bahçetepe İstanbul!

Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığı ile Başakşehir'de inşa edilen ve ev alanlara ortalama 40 metrekare büyüklüğünde bahçe verilen Emlak Konut Bahçetepe İstanbul detayları...


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığı ile inşa ediliyor. 


Ev alanlara ortalama 40 metrekare büyüklüğünde bahçe verilen Emlak Konut Bahçetepe İstanbul projesi, 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 1476 konut bulunuyor.


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul, 16 bloklu bir proje olarak inşa ediliyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Bahçetepe İstanbul projesindeki konutlar 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul fiyat!


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul fiyat ları 158 bin liradan başlıyor.


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul ödeme planı!


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul ödeme planı na göre projede tutarın yüzde 25'ini ödediğiniz taktirde banka kredisi imkanından yararlanabiliyorsunuz.


Emlak Konut Bahçetepe İstanbul teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek.


Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşan Emlak Konut Bahçetepe İstanbul projesi, Atatürk Olimpitay Stadı'na çok yakın mesafede yer alıyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


444 61 71


www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı