28 / 03 / 2024

Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

 Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor. Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa ediliyor.


Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği  Elysium Soul Beyoğlu  projesiyle yatırımcılarının karşısına çıkıyor. 


Ofton İnşaat, İstanbul'un gelişen semtlerinden Dolapdere'nin çehresini değiştirecek yeni projesi "Elysium Soul Beyoğlu için ön talep toplamaya başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa ediliyor.


İlk kez Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015 Fuarı’nda görücüye çıkan Elysium Soul Beyoğlu, İstanbul’un değişen ve gelişen semti olmasının yanı sıra 2016 yılıyla birlikte kültür – sanat merkezi olarak anılacak olan Dolapdere'de yükselecek. Elysium Soul Beyoğlu mevcut konumunun getireceği ulaşım kolaylığı ve yükseleceği bölgenin kozmpolit yapısı dolayısıyla sosyal yaşamdan yüksek prim getirisine kadar birçok açıdan avantajlar sunacak. 


Lokasyonuyla öne çıkıyor

Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa edilerek 1+0, 1+1,2+1 ve bahçe katı ile çatı dubleksleri olmak üzere toplam 225 bağımsız birimden oluşacak. 


Proje; eski İstanbul olarak anılan Beyoğlu’nun değişen ve gelişen semtlerinden Dolapdere’de yer alarak Beşiktaş ve Şişli ilçelerinin birçok semtine yakın mesafesiyle özellikle yatırımcılara ulaşım açısından kolaylık sağlayacak. 


Aynı zamanda Taksim, Nişantaşı ve Karaköy gibi eğlence merkezlerine yakınlığıyla da öne çıkan Elysium Soul Beyoğlu; City’s, Zorlu, Cevahir, Kanyon gibi bölgenin tercih edilen alışveriş merkezlerine bir metro durağı kadar yakın olmasıyla sakinlerinin ihtiyaç duydukları her şeye kolayca ulaşmalarına imkan tanıyacak. 



Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi

Tel: 444 5 350 

Web: www.ofton.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler