20 / 04 / 2024

Dream Life yatırım bedeli 20 milyon lira!

Dream Life yatırım bedeli 20 milyon lira!

İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat, Çekmeköy’de yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.Dream Life yatırım bedeli 20 milyon lira.


İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü güzergâhının etki alanına giren Alemdağ’da orman ile içiçe 4 dönüm arsa satın aldıklarını belirterek burada ‘Dream Life’ adını verdikleri 84 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Sesli, “Mimari proje ve ruhsat işlemlerinde sona geldik. 20 milyon lira yatırımla hayata geçireceğimiz Dream Life’ı birkaç ay içinde satışa çıkacağız. Projenin, bölgeye artı bir değer katacağına inanıyoruz” dedi.



Sesli, Dream Life’taki daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 4+1 normal ve dubleks daireler şeklinde olacağını söyleyerek, “Teslimleri 2016 yılı sonunda planladığımız projede, metrekare fiyatının ortalama 3 bin lira olmasını öngörüyoruz. Buradan daire alacaklar için en büyük avantaj, geçmiş projelerimizde olduğu gibi yine inşaatı kendi arsamız üzerine yapıyor olmamız” diye konuştu.


Milliyet