24 / 04 / 2024

Dalga Kule ne zaman teslim?

 Dalga Kule ne zaman teslim?

2 blok halinde yükselen Dalga Kule projesi lokasyon olarak Maltepe'de inşa ediliyor. Dalga Kule ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Dap Yapı tarafından inşa edilen Dalga Kule projesi İstanbul'un Maltepe ilçesinde konumlandırılıyor. Dalga Kule ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


2 blok halinde yükselen Dalga Kule projesinde 369 adet bağımsız ünite bulunuyor. 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Dalga Kule Maltepe'de satışlar devam ediyor.


Dalga Kule projesinin A bloğunda 178 ve B bloğunda ise 176 adet daire bulunuyor. Dalga Kule projesinde yer alan stüdyo daireler 52 metrekare ve 1 oda 1 salon daireler ise 79 metrekare alana sahip.


Dalga Kule ne zaman teslim?


Dalga Kule ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Haziran ayı cevabı veriliyor. Blokların 22 katlı olarak yükseldiği Dalga Kule Maltepe projesinde ayrıca 15 adet dükkan bulunuyor.


120 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dalga Kule Evlerinde sauna, Türk hamamı, masaj odaları, yürüyüş yolları, fitness center koşu parkurları gibi imkanlar mevcut.


Maltepe Dalga Kule nerede?

Dalga Kule adres:Altayçeşme Mah. Çam Sokak No:16 Maltepe / İstanbul


Dalga Kule Maltepe iletişim

Telefon: 444 33 39

Web Adresi: www.dalgakule.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com