28 / 03 / 2024

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için yeni kampanya!

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için yeni kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…


İnşaat sektöründe 24 yıldır prestijli projelere imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Kartal’ın sembol projelerinden Çukurova Tower’da yeni bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim edilebilen son 10 daire için geçerli olan kampanya kapsamında, adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower’dan 60 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün.


36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower, 253 konut ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Çukurova Tower’ın son 10 dairesi içinde stüdyo, 1 1, 2 1 ve 3 1 seçenekleri bulunuyor.


Merkezi lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık

Dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliyesi’ne 3 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro durağına 600 metrelik yürüme mesafesinde olan Çukurova Tower, merkezi lokasyonu ve ulaşım avantajıyla oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcıların da tercihi oluyor. Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20, Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine yaklaşık 5-10 dakikalık uzaklıkta bulunan Çukurova Tower, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise araçla yaklaşık 15 dakikalık mesafede konumlanıyor.


Üst düzey markalarla dekore edilmiş ankastreli daireler

Dairelerindeki 3,4 metrelik tavan yüksekliği ve mekana maksimum ışık sağlayan cam seçimiyle aydınlık yaşam alanları sunan Çukurova Tower’ın her ayrıntısında modern tasarımın ve kalitenin izlerini görmek mümkün. Kapıları Dortek, mutfakları Vanucci, ankastreleri Franke, banyo seramikleri Serra, vitrifiyeleri ise E.C.A Serel imzalı olan daireler, dekorasyonlu ve ankastre beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor.


Güvenli ve tasarruflu proje

Çukurova Tower, en son Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak, yüksek dayanımlı sert kaya zemini üzerine güçlü radye temel, kalın ve uzun perde kolonlar, Türkiye Hazır Beton Birliği onaylı C-40 sınıfı hazır beton ve konvansiyonel sistem ile inşa edildi. Daireleri yerden ısıtmalı olan Çukurova Tower, enerji tüketimini azaltan ısı yalıtımı ve karbondioksit salınımını kontrol altında tutan sensör sistemi gibi çevreye duyarlı özellikleriyle de dikkat çekiyor.


Yüzde 90’ı yeşil alan ve 1.200 metrekare kapalı sosyal tesis

Çukurova Tower’ın yüzde 90’ını oluşturan yeşil alanı ve 1.200 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Aynı zamanda projenin gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonlardaki dış cephesi Çukurova Tower’ın doğaya saygılı konseptiyle bütünlük oluşturuyor.


Concierge hizmetleri Back-Up’tan…

Çukurova Tower’da çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı bir araya getiriyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri de Çukurova Tower sakinlerinin yaşam kalitesine ayrıcalık katıyor.


www.cukurovatower.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri