29 / 03 / 2024

Colorist Şile'de yüzde 20 peşinatla!

Colorist Şile'de yüzde 20 peşinatla!

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor. Üstelik firma bünyesinde satışı gerçekleştirilen Colorist Şile'de, banka yok, kredi yok, kefil yok..



CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Şile'de vadeler 90 aya kadar uzadı. İki farlı vade seçeneğiyle yatırımcısının karşısına çıkan CFR Yapı, yüzde 20 peşinat ödeyen herkesi ev sahibi yapıyor. 90 ve 60 ay vade seçeneğinin sunulduğu kampanyada 90 ay vadeli konut kredisi için yüzde 0,35 faiz uygulanırken, 60 ay vadeli konut kredisine sıfır faiz geliyor. Üstelik firma bünyesinde satışı gerçekleştirilen Colorist Şile'de, banka yok, kredi yok, kefil yok...


Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ilgiyle karşılaşan Colorist Şile'de daireler 199 bin TL'den alıcı buluyor. Farklı konseptiyle tüm rakiplerini geride bırakan projeden ev sahibi olmak, yeni kampanyayla çok daha kolay hale geliyor.  


Colorist Şile'de yeni bir kampanyaya başlamanın heyecanı içinde olduklarını belirten CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, projelerinin İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yer aldığını söyledi. Bölgenin gün geçtikçe cazibesini artırdığını ifade eden İnan, “Herkesin ev sahibi olabilmesi için vadeleri 90 aya kadar uzattık” dedi. 

İki farklı vade seçeneği

Colorist Şile olarak konut yatırımcısının karşısına iki farklı vade seçeneğiyle çıktıklarını söyleyen İnan, 90 ay vadeli konut kredisi için sadece yüzde 0,35 faiz uygulanırken, 60 ay için ise sıfır faiz uyguladıklarını bildirdi. Kişiye özel ödeme planlarıyla alım gücünü kolaylaştırdıklarını belirten İnan, “90 aya varan vade kampanyasıyla yatırımcının işini kolaylaştırıyoruz. Üstelik firma bünyesinde yapılan satışlarımızla banka, kredi ve kefil derdinden yatırımcılarımızı uzak tutuyoruz” diye konuştu. 


Colorist Şile'nin 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu vurgulayan İnan, yatırımcısına dört tip konut seçeneği takdim ettiklerini bildirdi. İnan, Colorist Şile'de 1 1 dairelerin 199 bin TL, 2 1 loft bahçe dairelerin 332 bin 500 TL, 2 1 teras dairelerin 285 bin TL, 3 1 loft bahçe dairelerin ise 402 bin 500 TL'den alıcı bulduğunu kaydetti. 

Kazançlı yatırımın adresi

Colorist Şile'nin yanı başında inşa edilecek olan devlet hastanesiyle bölgenin değer kazanacağını vurgulayan İnan, “Yapımı tamamlanmak üzere olan marinayla gün geçtikçe dikkat çeken Şile, özellikle kazançlı yatırım arayanların ilgi noktası oldu. Colorist Şile’nin hemen yakınından ise Osman Gazi Köprüsü bağlantı yolu geçiyor. Bu yol sayesinde de Bursa’ya 1,5, Ankara’ya 2,5, İzmir’e ise ulaşım 3,5 saate iniyor. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2018” dedi. 

Proje iki etaptan oluşuyor

İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile'nin ilk etabındaki evler üç kattan oluşuyor. Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Konutların alt katları 2 1 ve 3 1 dubleks loft daireler olup, tavan yüksekliği beş metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1 1 ya da 2 1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait beş metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor. Colorist Şile, ayrıca kendine ait bir sahilinin olmasıyla da dikkat çekiyor. 15 yıllığına bir dernekten kiralanan kumsal, yaklaşık 800 metrekareden oluşuyor. Tesiste siteye özel bir de cafe olacak ve bu alana dışarıdan kimse alınmayacak. 

Hedef kitle çocuklu aileler

İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk projesi Colorist Şile ile çocuklu ailelerin tercihi oldu. İlk duyulduğu anda büyük merak uyandıran Colorist Şile’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıkan Colorist Şile'de hedef kitleyi çocuklu aileler oluşturuyor. Yüzde 60’ını oyun alanlarının oluşturduğu Colorist Şile'de, profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenler, her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkı sunuyor. 


0850 5320060

www.coloristsile.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler