18 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı Avrupark Hayat oldu!

 Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı Avrupark Hayat oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Cihan İnşaat imzası ile Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilecek projenin adı Avrupark Hayat oldu..


Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilecek projenin adı Avrupark Hayat oldu.  Cihan İnşaat arsayı 156 milyon 500 bin TL teklifle almıştı.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Cihan İnşaat imzası ile inşa edilecek olan Avrupark Hayat projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


 1.095 daire ile 81 ticari birimden meydana gelen Avrupark Hayat Evleri 3 - 33 kat arasında değişen 13 blok olarak tasarlandı. Proje Bahçekent Flora Evleri'nin arkasında, Hadımköy - Bahçeşehir Yolu üzerinde konumlandırılıyor. 


42 bin 19 metrekare arsa alanına sahip olan Avrupark Hayat projesinde fitness, sauna, cafe, restoran, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal alanlar da olacak. 



Değerleme raporu için  tıklayın




http://www.cihaninsaat.com/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com