29 / 03 / 2024

Cennet Koru Kanal İstanbul ile değer kazanacak!

Cennet Koru Kanal İstanbul ile değer kazanacak!

Keleşoğlu İnşaat'ın 408 konut ve 25 mağazadan oluşan Cennet Koru projesi, deniz-göl manzarası ve yeşil doğasıyla cezbediyor. Cennet Koruda inşaat ve satışlar sürüyor.


Gayrimenkul sektörünün önemli Keleşoğlu İnşaat, İstanbul'daki projeleriyle dikkat Fikirtepe/Kadıköy'de kentsel Küçükçekmece'de Cennet Koru ve şu an üzerinde çalışılan yaklaşık 2 milyar lira yatırım değerinde değerinde 3 ayrı projeleri olduğunu söyleyen Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, mimari tasarıma önem verdiklerini belirtiyor. 


Cennet Koruda inşaatın ve satışların sürdüğünü anlatan Keleş, şöyle konuşuyor: "önünde yemyeşil bir koru, masmavi ve deniz manzarası olup yeşil ve bir arada olduğu 408 konut ve 25 mağazadan oluşan mimari tasarımının ön planda olduğu bir projedir. Lokasyon olarak 300 metre önünde Marmaray, 6 km mesafede havaalanı ulaşım olanaklarıyla çevrede okul ve hastanelere, AVM'lere yakınlığı ile lokasyonda çok önemli bir konuma sahiptir." 


KANAL İSTANBUL FARKI 


Cennet Koru'nun, Kanal İstanbul projesiyle de değer kazanacağım ifade eden Mustafa Keleş, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Herkesin merakla beklediği Kanal İstanbul'da, Karadeniz ile Marmara denizi arasına yapılacak yapay su yolu Küçükçekmece gölü vasıtasıyla birbirine bağlanacak. Bu da Küçükçekmece'yi dev bir yatırım değerine sahip yapacaktır" 


Yarıya yakını alıcısını buldu 


BUTİK bir proje olan Ceıuıet Koru'nun, inşaat ve satışlarına Haziran 2014'de başlandı. Bugüne kadar yüzde 45'i tamamlanan projenin yüzde 45'i de satıldı. Mustafa Keleş, "Mayıs 2016'da teslim etmeyi planladığımız projemizde, satışlarımız, şirket ve kurumsal firmalara, bireylere yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi ile yapılmaktadır. Ayrıca banka kredisi istemeyenlere kendimiz finansmanda yardımcı olmaktayız" dedi. Mustafa Keleş, az sayıda mağazanın ise yeni satışa sunulduğunu vurguladı. 


Sosyal alanları dikkat çekiyor


CENNET Koru projesinde 8 adet 1 + 1'den 5+1'e kadar farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor. 

Projede 700 araçlık kapalı otopark, çocuk kreşi, kafeterya, açık-kapah yüzme havuzu, basketbol, voleybol, tenis sahası, fitness, Türk hamamı, sauna ve dinlenme salonları bulunuyor. 20 dönümlük peyzaj alanıyla bahçe keyfi de sunuluyor. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti intercom sistemi de mevcut. 


Sayfiye'li olmak isteyene destek 


İSTANBUL Kartal'daki Sayfiye Projesi için ilk kez bir bankayla bir gayrimenkul şirketi anlaştı. Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Aydos Ormanı'na komşu konumdaki Sayfiye Projesinden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. Rönesans Gayrimenkul Yaönm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Safiye'den konut sahibi olmak isteyenlere 60 ay için 1 + 1 taksit ödemesi, 120 ay için 3+3 aylıt destek sağlayacaklarım ifade etti. 


'Dönüşümde cesur adımlar atılmalı' 


VART AŞ Yönetim Kurulu Başkam Ömer Faruk Barata, kentsel dönüşümde daha hızlı ve cesur olunması gerektiğini söyledi. "Çözüm odaklı olmamız ve sorunları konuşmamız gerekiyor" diyen Barata, "Kentsel dönüşüm her ilin kendi büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile yani yerel bir yaklaşımla yürütülmesi halinde hızlı adımlar atılarak ilerlenebileceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. 


Takvim



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler