29 / 03 / 2024

Cem Ceminay’dan Batışehir’li olmak isteyenlere 10 bin TL indirim fırsatı!

 Cem Ceminay’dan Batışehir’li olmak isteyenlere 10 bin TL indirim fırsatı!

Batışehir Projesi’nin yeni reklam yüzü Cem Ceminay, Facebook üzerinden sorduğu soruları doğru yanıtlayanlara 10 bin TL indirim kazandırıyor. İndirimden faydalanmanız için tek yapmanız gereken Facebook’ta CemCeminay uygulamasını kullanmak...


EgeYapı Group, İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği Batışehir Projesi’nin yeni reklam yüzü Cem Ceminay ile Facebook üzerinden mini bir yarışma düzenleyerek kazananlara 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor. 


CemCeminay Uygulaması, Batışehir’li yapıyor


Facebook profili üzerinden EgeYapı Group’u beğenenler, ünlü radyocu Cem Ceminay’ın çok cazip teklifiyle karşılaşıyorlar. Tekliften faydalanmak için http://kisa.si/CemCeminayApp linkine tıklayarak CemCeminay uygulamasını Facebook profiliyle ilişkilendirenler, Ceminay’ın Batışehir Projesi’ne ilişkin sorduğu sekiz soruya doğru cevap verdikleri takdirde 10 bin TL indirim fırsatı kazanma şansı yakalıyorlar. 


Batışehir, sürdürülebilir yaşamın kapılarını açıyor


Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi’nde, 188 bin TL’den 1 milyon 369 bin TL’ye kadar farklı fiyatlarla toplam 3 bin 305 adet konut yer alacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. 


Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com