28 / 03 / 2024

Bostancı Deluxe'ün lansmanı gerçekleştirildi! Teslimler Mart 2018'de!

Bostancı Deluxe'ün lansmanı gerçekleştirildi! Teslimler Mart 2018'de!

Bostancı Deluxe'ün lansmanı bugün Bebek Hotel'de gerçekleşti. Projede dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 450 TL’den başlıyor...


İstanbul Bostancı'da  Yapıen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bostancı Deluxe'ün lansmanı Bebek Hotel'de gerçekleşti. Toplantıya  Yapıen İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer ve Elife Yapı &Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal katıldı.

 

Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralarken yüksek kazanç fırsatı da sunan Bostancı Deluxe  projesi yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. ‘Önce otur sonra öde’ kampanyası dahilinde projeden ev alanlar teslimat sonrası taşınma sürecine kadar hiçbir ödeme yapmama avantajına da sahip olacak.

 

‘Bostancı Deluxe'un tanıtım toplantısınsa konuşan Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, inşaat sektöründe uzun bir geçmişe sahip bulunan ancak İstanbul pazarına yeni adım atan Yapıen İnşaat hakkında kısaca bilgi vererek, bugüne kadar binin üzerinde konut ürettiklerini söyledi. 


Yeni projeler geliyor


Türkiye’nin birçok şehrinde edindikleri deneyimlerini ‘Bostancı Deluxe’ ile İstanbul'a taşıdıklarını söyleyen Koçer, “Bölgenin en prestijli ve avantajlı projesini inşa etmek için buradayız. Ağırlıklı olarak kamu projeleri geliştiriyoruz. İnşaat, bina konut projeleri dışında, iş merkezleri, hastaneler ve okullar inşa ettik. 


Ayrıca otel, motel, turizm tesisleri, fabrikalar, endüstriyel tesisler, su arıtma tesisleri, katı atık depolama tesisleri ve kentsel altyapı projelerinde yer aldık.  Antalya, Yalova, Kocaeli, Giresun ve Bayburt’ta da işler yürütüyoruz. 13 projeye aynı anda devam ediyoruz. Bundan sonra konut sektöründe de açılım yapma düşüncesindeyiz. ‘Bostancı Deluxe’ bizim İstanbul’la tanışma ve prestij projemiz olacak. Biz bu projeyi yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade imkânı tanıyan‘Önce otur sonra öde’ kampanyası dahilinde sunuyoruz.  Projede dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 450 TL’den başlıyor. Üstelik yüzde 5 peşinatın ardından teslime kadar hiçbir ödeme de yok. Projemizde daire fiyatları ise 2+1 için 850 bin TL’den başlıyor” dedi. 


Teslimler Mart 2018’de 


‘Bostancı Deluxe’ projesiyle ilgili bilgi veren Elife Yapı &Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal ise projenin yüzde 80’inin yeşil alan ve peyzaja ayrıldığına dikkat çekerek, dairelerin de 11'inci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip olduğunu da söyledi.

 

‘Bostancı Deluxe’ün, rekor sayılabilecek bir sürede Mart 2018'de teslim edileceğini belirten Bilal, projenin İstanbul’un gözde semtlerinden biri olan Bostancı’nın büyük konsept yapılarından biri olacağını da sözlerine ekledi.  Projenin sosyal donatılarıyla da fark yaratacağını söyleyen Selin Bilal “Lokasyonuyla da dikkat çeken projemiz; Bostancı İskelesi'ne 5 dakika mesafede bulunmasının yanı sıra merkezi noktalara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Ulaşım aksları üzerinde yer alan proje, metro istasyonuna ve minibüs yoluna 2 dakika, E-5 karayoluna ise 3 dakika mesafe yer alıyor” diye konuştu.

 

www.yapien.com                      


 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri