19 / 03 / 2024

Bizim Evler 6'da 461 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Bizim Evler 6'da 461 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı Bizim Evler 6 projesini ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunuyor. Proje 120 dönümlük arsa alanına sahip.


Bizim Evler 6 hakkında detaylı bilgi için tıklayın

  


Ispartakule’de inşa ettiği markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden altı ay öne çekerek yatırımcıya yeni bir fırsat sunuyor. ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunulan proje, konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.


Devlet yatırımları ile mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan ve Ispartakule’yi Bizim Evler’ le donatan İhlas Yapı, yatırım adresi konumundaki bölgede güvenli liman arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.


Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi.  Firma, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden 6 ay öne çekerek 


Mayıs 2016’da teslim edecek. Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile Bizim Evler 6, bölgede dikkat çeken proje olarak öne çıkıyor. 


Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini  Bizim Evler 6  projesinde de devam ettiren İhlas Yapı, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planladığı projesinde ayrıca 160 cadde mağazası yer alıyor. 


Ispartakule Metro durağının hemen önünde açılışa hazır dükkanlar 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Bizim Evler 6


AİLELERİN ÖNCELİKLİ TERCİHİ

Proje, 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk hamamı, 

buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları,  açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, anaokulu, ilkokulu, kreşi ve mescidiyle aile öncelikli modern yaşam 

yatırımcılara sunuluyor.


METRO DURAĞI KAPISINA GELİYOR 

Ispartakule Metro durağının önünde yer alan Bizim Evler 6, şehir içi ulaşım açısından avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. 


Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek.  


Marmaray  ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.


İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.  Firma ayrıca, 365 gün açık tutulan satış ofisi ile projeye ilgi gösteren konut alıcılarına kesintisiz hizmet veriyor.


Bizim Evler 6


30 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR

Bizim Evler 6’da  yatırımcıya 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanırken proje, Mayıs 2016’da teslim edilecek.  60 aydan 120 aya kadar alternatifli ödeme planlarının da sunulduğu projede 60 ay için 0.81, 120 ay için 1.02 ile kredi kullanılabiliyor.


Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler, 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor.


Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 6’da fiyatlar ise 461 bin TL’den başlıyor.

İhlas Yapı, inşa çalışmaları tüm hızıyla süren Bizim Evler 7’nin konut teslimlerini ise 2017’nin ilk yarısında yapacak.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri