24 / 04 / 2024

BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri satışta!

BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri satışta!

Bhb İnşaat imzası taşıyan BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama projesi lansman öncesinde özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede daire fiyatları 350 bin TL’den başlıyor...


İnşaat sektörünün köklü ve güvenilir markası Bhb İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘ BHB Tema Mudanya ve Mudanya Panorama Evleri’nde satışlar başladı. 


28 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle Mudanya’da inşa edilen ve bölgenin sosyo-ekonomik şartlarına göre tasarlanan projeler 9.753m²’lik arsa üzerinde 2 dükkân, 94 konuttan oluşuyor.


Bugüne kadar projelendirme, konut, toplu konut, sanayi yapıları, otel, metro istasyonu, alt yapı ve makine temelleri inşaatı, dekorasyon, çevre düzenleme, alt yapı çalışmaları gibi alanlarda pek çok farklı projeyi başarıyla hayata geçiren Bhb İnşaat’ın son projeleri Tema Mudanya ve Mudanya Panorama satışa sunuldu. 

Bursa’nın en keyifli ilçesi Mudanya’da inşa edilen Tema ve Panorama projeleri yatırımcısını nefes aldıran bir yaşamla selamlıyor.


Daire fiyatlarının 350 bin TL’den başladığı ‘projelerde 3 +1 normal kat 160 m² ve 3+  1 dubleks brüt 175m², 4 +1 normal kat 175m², 5+ 2 brüt 315 m² daire seçenekleri bulunuyor.


Terasında Havuz Olan tek proje

Bursa’nın deniz ve yeşile nazır en güzel bölgesi Mudanya’da hayatın Panoramasını değiştiren Mudanya Panorama evleri ve yaşam temanızı denize çevirecek BHB Tema Mudanya evleri ile aradığınız huzurlu yaşam sizinle olacak. Proje ayrıca terasında havuzu olan tek proje olarak öne çıkıyor.


6.650m² net yaşam alanı üzerine ultra lüks 50 daireden oluşan BHB Tema Mudanya evlerinde, 180m² 2 adet açık, 40 metrekare 1 adet kapalı havuz, kapalı ve açık otoparklar, açık ve kapalı spor alanları, fitness salonu, sauna, çocuk oyun parkları ile hayatı denizin mavisi, yeşilin her tonu ve mutluluğun her fırsatı ile geçireceksiniz. Modern mimarisi ile Mudanya’yı, denizini ve yeşilini Panoramik olarak yaşayacağınız Mudanya Panorama evleri ise size şehrin içinde doğa ile denizi hisseden huzur dolu bir yaşama davet ediyor.  İhtiyaca göre farklı 44 lüks daire, panoramik deniz manzarası, geniş sosyal donatı alanları ve hayatı merkezinde yaşayacağınız lokasyonu ile Panorama evlerinde sizin de yeriniz hazır.


Lansman öncesi özel fiyatlarla satışta 

Bursa’nın en cazip sahil beldesi Mudanya’da yükselen ‘’Bhb Tema ve Mudanya Panorama lokasyonu ve ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Mudanya Halitpaşa Mevkiinde sahile 250 m ve 450 m mesafede yükselen proje İstanbul’a olan ulaşım kolaylığı ile yatırımcısına avantaj sağlıyor.


Şubat ayı ortasından itibaren, lansman öncesi indirimli özel fiyatlar ile satışa çıkan proje, müşteriye özel ödeme koşulları ile alıcıların beğenisine sunuluyor.


Web: http://www.bhbinsaat.com/