29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent Evleri yüzde 1 peşinatla!

Beylikdüzü Kale Kent Evleri yüzde 1 peşinatla!

Fiyatların 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde 1 peşinatlı ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor...


Beylikdüzü'nde 100 bin metrekarelik alan üzerinde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilmekte olan Kale Kent projesinde 35 blokta toplam 1.471 adet konut bulunuyor. 2 etaptan oluşan Kale Kent projesinde  oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri ile seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, su basamakları, fitness center gibi sosyal aktivite alanlaı bulunuyor.

 

Sahip olduğu 73 bin metrekarelik peyzaj alanı ile dikkat çeken Kale Kent projesi alışveriş merkezlerine ve hastaneye 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yeşillr içinde bir yaşam vadediyor.

 

Daire fiyatlarının 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde 1 peşinat ya da 48 ay vade farksız taksit ile ödeme yapılabiliyor. Kale Kent projesinde ilk etabın Aralık ayında ikinci etabın ise Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı