28 / 03 / 2024

Benevre Beytepe'de 8 ay sonra yaşam başlıyor!

Benevre Beytepe'de 8 ay sonra yaşam başlıyor!

Kolay ulaşımı, konforlu yaşam standardı ile dikkat çeken Benevre Beytepe projesinin tesliminde sona yaklaşıldı. 30 Ağustos 2017'de teslim edilecek olan projenin, sunduğu avantajları anlatan Memduh Türkoğlu "0.80, 0.89 faiz oranları ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için sunduğumuz güzel bir imkan" dedi.


Kolay ulaşımı, konforlu yaşam standardı ile dikkat çeken Benevre Beytepe projesinin tesliminde sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı biten projenin ince imaalatlarının da hızla tamamlandığını kaydeden Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu "Biz Benevre Beytepe projemiz ile konut değil adeta kalite inşaa ettik. Artık 8 ay sonra yaşam başlıyor. 31 Aralık'a kadar sunduğumuz cazip imkanlarla da konut sahibi olmak isteyenlerin hem cebini hem de yüzünü güldüreceğiz" ifadelerini kullandı.


31 Aralık Fırsatını Yakala

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 30 Ağustos 2017'de teslim edilecek olan projenin, sunduğu avantajları anlatan Memduh Türkoğlu "0.80, 0.89 faiz oranları ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için sunduğumuz güzel bir imkan. Kullandığımız bu uygun faiz oranlarının yanı sıra, sunduğumuz kira ve aidat garantisi imkanı da konut sahibi olacak vatandaşlarımızın geleceğe olan yatırımlarını güçlendirecek. Bu fırsatı kaçırmamak için 31 Aralık tarihine kadar acele etmek gerek ” diye konuştu.


Yaşam Alanlarında ‘Aklı’ Daha Önce Olmadığı Gİbi Kullanıyor

İyi bir yaşam için sunulan tüm ayrıcalıklar “Benevre Beytepe “ ile bir araya geliyor. Proje; geleceğin çözümlerini, Ankara’nın yükselen değeri Kanuni Sultan Süleyman Caddesi konumunda geliştiriyor ve yaşam alanlarında ‘aklı’ daha önce hiç olmadığı gibi kullanıyor. Farklıyı tasarlama tutkusu ile geliştirilen Benevre Beytepe yaşamdan daha fazlasını alma sanatını, akıllıca tasarım ve ileri teknoloji ile birleştiriyor.

Elbiz İnşaat’ın imza attığı projede her metrekareden maksimum verim sağlamaya, esnek mekânlara, kaliteli yaşam tarzına ve tasarrufa inanıyor.


Web: http://www.benevre.com.tr/