25 / 04 / 2024

Benevre Beytepe Projesi'nde teslimler yaklaşıyor!

 Benevre Beytepe Projesi'nde teslimler yaklaşıyor!

Teslime sayılı günler kalan Benevre Beytepe Projesi'nde etkinliklerle canlı tutuluyor. Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak..



Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız. Sunulan bu sosyal alanlar sayesinde, dar vakitlerde hayatın koşuşturmacası içinde rahat bir nefes almak, geniş sosyal alanlarda kaliteli zamanlar geçirmenin mümkün olacağını belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Kullanıcılarımıza kaliteli, her anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projeyi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projemizin bünyesinde bulunan sosyal alanlar sayesinde birçok ayrıcalığı bir çatı altında yaşama fırsatı yaşayacaksınız'' dedi.


Benevre Summer Fest 

Spor yapmanın bir ayrıcalık olmadığının günlük rutin içinde yer almasını gerektiğinin bilincinde olan ve buna istinaden projesinde buna da yer veren Benevre Beytepe yazın gelişini sporla kutluyor. Benevre Beytepe Projesi 9 temmuz günü öğlen 12:00 de şehrin monotonluğu ve stresinden uzaklaşmak isteyen tüm misafirlerine eşsiz bir yaz festivali sunuyor. House Müzik tarzının yeni ve başarılı isimlerinden Dj Ronin’in performansı ile başlayacak olan etkinlik, kids yoga ile dikkatleri çeken Handan Başay hoca ile devam edecek. Saat 15.00 sularında başlayacak olan alanında başarılı pilates eğitmeni Gökçen Zahidullahoğlu hoca, tüm vücudu kapsayan egzersizleri bir araya getirip geliştirerek, zihin ve vücudu bir noktada toplayan nefes, düzgün form, etkin hareket kalıplarına dikkat edip dengeyi, koordinasyonu arttıran, stresi azaltan, katılımcılara özel pilates dersi başlayacak. Ardından zumbanın starı Gözde Altınel Baysal hoca ile hareketli müzik eşliğinde son zamanların özellikle de hanımların dikkatini çeken ve yoğun ilgi gören tüm kas gruplarının çalıştığı Zumba dersi ile konuklar spor yaparken eğlenceye de doymuş olacaklar. Festivalin bitiş saatlerine doğru ise 17:00-20:00 arasında Benevre Summer Party Dj performansı ile programını tamamlamayı planlıyor.


Kahvenin En Eğlenceli Hali 

Misafirlerine keyifli vakit geçirmeyi hedef alan etkinlik, festivalde dj performansının yanı sıra CoffaTruck’ ın farklı lezzetleriyle de adından söz ettirecek. Avrupa’da bir akım haline gelen Ankara’nın ilk ve tek kahve konseptli aracı olan CoffaTruck Benevre’de eşssiz lezzetleri denemeniz için etkinlik sürecince misafirlere eşlik edecek.


Müzik, Spor ve Eğlence Tek Çatıda 

Sundukları imkanlarla en güvenilir konut projesi olarak isimlerinden söz ettirmeyi amaçladıklarını ve şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşamayı vadettiklerini belirten Türkoğlu “ İnsanlar artık bütün özellikleri bünyesinde bulunduran konutlara yöneliyor. Biz alıcılarımızın günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bütün özellikleri Benevre Beytepe bünyesinde barındırmayı amaçladık.”



www.benevre.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler