19 / 04 / 2024

Batışehir projesi CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor!

Batışehir projesi CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor!

Ege Yapı Group, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama ortaklığıyla inşa edilen Batışehir projesi CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor...


İstanbul'un Bağcılar ilçesinde hayata geçirilen Batışehir projesi, dün açılışı yapılan CNR Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılıyor. Ege Yapı Group, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama ortaklığıyla inşa edilen proje 3 etaptan oluşuyor.


Batışehir, Batışehir Loca ve Batışehir Premium etaplarının detaylı bir şekilde tanıtıldığı projede ilk etap teslimleri hemen yapılıyor.


Batışehir projesinde yer alan dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı.


Batışehir projesi konum olarak Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor. 


167 bin metrekare alan üzerinde yükselen Batışehir projesinde güvenlik, fitness center, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, dinlenme terasları, çocuk oyunları, süs havuzları, koşu parkuru, bisiklet parkuru, basketbol-voleybol-tenis sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor .


Batışehir nerede?

Bağcılar Batışehir Loca adres:  Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir Loca iletişim 

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com