19 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos metrekaresi 6 bin TL'den görücüye çıktı!

 Başyapıt Dragos metrekaresi 6 bin TL'den görücüye çıktı!

Başyapıt Dragos projesi basına tanıtıldı. Maltepe Dragos’ta yükselen projede dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor...


Ön talep süreci devam eden Başyapıt Dragos projesi Başyazıcı Grubu tarafından basına tanıtıldı. Butik bir proje olarak tasarlanan porje 70 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


25 ve 3 katlı iki bloktan oluşan Başyapıt Dragos projesi İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Maltepe Dragos’ta yükseliyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1  bahçe ve çatı dubleks daire seçenekleri bulunan Başyapıt Dragos Evleri'nde dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde açık yüzme havuzu, kuaför, market, kafe, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları mevcut. 


 Başyapıt Dragos metrekaresi 6 bin TL


Teslim tarihi Ağustos 2018 olarak belirlenen Başyapıt Dragos,150 konut ve 8 ticari birimden meydana geliyor.  Projede daire büyüklükleri ise 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.


Maltepe Başyapıt Dragos lokasyon olarak E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika,  İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne arabayla 3 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


 




Telefon: 444 90 17

http://www.basyapitdragos.com.tr/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com