25 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir metrekaresi 2 bin 850 TL'den satışa sunuldu!

Başakşehir Vadişehir metrekaresi 2 bin 850 TL'den satışa sunuldu!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir, yoğun bir ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu.


İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir satışa çıktı. Lansman dönemine özel fiyatların metrekaresi 2.850 TL'den başlıyor.


İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in en yeni projesi Vadişehir, bugün Shangri - La Bosphorus Hotel'de düzenlenen basın toplantısında lanse edildi. Başarılı bir ön talep toplama süreci geçirilen projede lansmanın ardından satışlar da yoğun ilgiyle başladı.


Sghangri - La Bosphorus Hotel'de düzenlenen basın toplantısının ardından satışa sunulan Vadişehir'de lansman dönemine özel fiyatların metrekaresi 2.850 TL'den başlıyor.


Metro, Şehir Parkı, Şehir hastanesi okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan  Vadişehir  650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandıracak.


Başakşehir Vadişehir metrekaresi 2 bin 850 TL


550 Milyon TL'lik Dev Yatırım


Başakşehir'in en değerli noktasında konumlanan Vadişehir, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükseliyor.


380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in yüzde 75'i de peyzaj alanlarına ayrılarak yeşille iç içe ferah bir yaşam alanı sunuyor.


Akıllı Ev Alt Yapısına Sahip Daireler


Lüks ve konforlu detaylara sahip projedeki tüm daireler akıllı ev alt yapısına sahip olarak inşa ediliyor. Vadişehir'in tüm daireleri bu özelliğiyle birlikte teknolojik gelişmelere açık olarak gelecek yıllarda da geliştirilebilir bir kullanım sunacak.


2+1 ve 3+1 tiplerdeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların da yer aldığı projede toplam konut sayısının yüzde 60'lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Peyzaj Alanları Güneş Enerjisi ile Aydınlatılacak


Projenin yüzde 75'ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir'de tüm peyzaj alanları güneş enerjisi ile aydınlatılacak. Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutuluğu projede; yüzme havuzu , çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları fitness salonu, türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor.


Modern çizgileriyle bölgenin mimari yapısına katkı sağlayan Vadişehir'in mimarisinde Özgüven Mimarlık'ın imzası bulunuyor.


İnşa çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.


Bahçeşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler