28 / 03 / 2024

Balance Güneşli teslimleri 2016 yılı Mart ayında!

Balance Güneşli teslimleri 2016 yılı Mart ayında!

Yeni nesil ofis projesi olarak Balance Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmekte olan Balance Güneşli projesi ayrıcalıklı bir çalışma ortamı vadediyor...


Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli özel konsepti, son teknoloji donanımları, mimarisi, konumu ve sosyal donatıları ile ayrıcalıklı bir çalışma hayatı vadediyor. Yeni nesil ofis tanımını yapan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatına değer katacak tüm unsurlar bir arada bulunuyor.

 

Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere büyük ve küçük ölçekli tüm şirketlerin her türlü ofis ihtiyacını karşılayacak alternatiflerin yer aldığı Balance Güneşli projesinde ayrıca şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler de sunuluyor. 

 

Mimari tasarımı sayesinde kesintisiz gün ışığı alan Balance Güneşli'de çalışanların doğal havalandırmadan faydalanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralel açılımlı kanatlı cam sistemleri kullanılıyor. Yüksek akustik yalıtım, 24 saat çalışan taze hava ve egzost sisteminin de bulunduğu Balance Güneşli'de elektrik kesintilerine karşı 24 saat yüzde 100 jenaratör desteği de veriliyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

 

Günlük ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet  ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odalarının da bulunduğu Balance Güneşli projesinde açık toplantı odaları, kat bahçeleri, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması bulunuyor. Yürüyüş yolları, kafeler, restoranlar ve mağazaların da yer aldığı Balance Güneşli projesinde yemekhane de mevcut.

 

Balance Güneşli Ulaşım

 

Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alan Balance Güneşli,E-5, TEM ve Sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda bulunmakta olup yapım aşamasındaki metro hatları, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere de yakın konumda yükseliyor.


Star



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı