23 / 04 / 2024

Bağcılar Harmony Park!

 Bağcılar Harmony Park!

Toplam 176 konuttan meydana gelen ve Mayra Yapı Teknolojileri ile Atilla Yılmaz Mimarlık ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Harmony Park fiyatları...


Bağcılar Harmony Park fiyatları nı haberimizin içinde bulabilirsiniz. Yaklaşık 4 ay öncesinde inşasına başlanan Bağcılar Harmony Park, 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 176 konuttan meydana gelen Bağcılar Harmony Park projesi, Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık ortaklığı ile inşa ediliyor.


7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bağcılar Harmony Park'ta 22 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projede 5 bin 700 metrekare yeşil alan yer alıyor.


Bağcılar Harmony Park teslim!


Bağcılar Harmony Park teslimleri 2014'te yapılacak.


Bağcılar Harmony Park projesinde; çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark, kamelyalar, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu mevcut.


Bağcılar Harmony Park 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 106 metrekare ile 125 metrekare arasında farklılık gösteriyor


Bağcılar Harmony Park fiyat!


Bağcılar Harmony Park fiyat bilgisine göre projedeki konutlar 255 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Bağcılar Harmony Park ödemeleri ne göre isterseniz firma bünyesi ile ödeme yaparak peşinatsız 30 ay 0 faiz uygulamasından yararlanabiliyorsunuz, isterseniz de banka kredisi kullanabiliyorsunuz.


Bağcılar Harmony Park ulaşım;


Harmony Park Bağcılar Telefon: 444 31 73

Harmony Park bağcılar Web Adresi: www.harmonypark.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com