28 / 03 / 2024

Babacan Port Royal'in satış ofisinin açılışı yapıldı!

Babacan Port Royal'in satış ofisinin açılışı yapıldı!

Cumartesi günü düzenlenen kokteyl ve canlı müzik dinletisiyle satış ofisini açan ‘Babacan Port Royal’ bölgenin en iddialı, en prestijli, en kaliteli ve tüm bu ayrıcalıklara rağmen en hesaplı projesi olma özelliği taşıyor.


2002 yılından beri kendi geliştirdiği arsalar üzerinde inşa ettiği güvenilir konut projeleri ile bilinen Babacan Holding, kısa süre önce ön talep satışlarına başladığı ve Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda E5 üzerinde bulunan ‘Babacan Port Royal’ projesinin satış ofisi açılışını sektör uzmanları, iş dünyası ve cemiyet hayatından oluşan kalabalık misafir grubuyla gerçekleştirdi. 


Cumartesi günü düzenlenen kokteyl ve canlı müzik dinletisiyle satış ofisini açan ‘Babacan Port Royal’ bölgenin en iddialı, en prestijli, en kaliteli ve tüm bu ayrıcalıklara rağmen en hesaplı projesi olma özelliği taşıyor. 


Açılışta konuşan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, ‘Babacan Port Royal’ projesinin ayrıcalıklarına ve sunduğu imkanlar hakkında bilgi verdi. Babacan “Babacan Port Royal projemiz ön talep toplama ve ön talep satışlarda halkımızdan büyük ilgi gördü. Projemiz lokasyondaki en iyi fiyat avantajına sahip. Bu fiyat avantajımıza ek olarak cumhurbaşkanımızın çağrısı ile bizim de ekonomiye destek verme amaçlı başlattığımız bir kampanyamız oldu. Babacan Yapı olarak bizler de tüm projelerimiz için geçerli, dövizini bozdurup gelen müşterilerimize % 20 indirim uyguluyoruz. Şu anda konut sektöründe döviz kampanyasına destek veren ilk firmayız” dedi. 


Ön talep satışlarına özel sunulan ekonomik fiyatlarla ön plana çıkan ‘Babacan Port Royal’, inşa edildiği lokasyondaki projelere kıyasla % 30 daha ekonomik fiyatlar sunuyor. 0.59 faiz, 120 ay vade avantajıyla satışa çıkan ‘Babacan Port Royal’, ön satışlarda gördüğü yüksek taleple dikkat çekiyor.    


50 ay vade sıfır vade

Ayrıca; 50 ay vade sıfır faiz imkanıyla da ev sahibi olma fırsatı sunan ‘Babacan Port Royal’ projesi hayallerine kavuşmak isteyenler için muhteşem bir yaşam vaat ediyor. Babacan Holding’in kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği ve kaçırılmayacak kampanyalar sunan ‘Babacan Port Royal’de krediler holdingin kendi bünyesinden sağlanıyor. 


Yaklaşık 10 bin m2 açık bahçe alanına sahip olan projede yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları dikkat çekiyor. Babacan Port Royal projesinde ayrıca bin metrekarelik kapalı alanı; fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası gibi sosyal donatı alanlarına ayrılmış durumda.  


Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Adon Mimarlık tarafından yapılan proje, CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy Deniz Otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlar da yakınlığı ile önem kazanıyor. Aynı zamanda proje alanına çok yakın konumda yer alan birçok okul, hastane, AVM ve devlet daireleri de yer alıyor. ‘Babacan Port Royal’ sunduğu imkanları ve fiyat avantajı ile yatırımcılar tarafından bölgenin en karlı yatırımı olarak gösteriliyor.


Web: http://www.babacanportroyal.com/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı