28 / 03 / 2024

Babacan Holding kampanyaları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Babacan Holding kampanyaları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Ev sahibi olmak isteyenlere bütün bir yıl boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunan Babacan Holding’in cazip kampanyaları 31 Aralık akşamı sona eriyor.


2016 yılı boyunca konut kampanyalarında ilkleri gerçekleştiren Babacan Holding’in ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarının süresi yılsonunda doluyor. Dolardaki yüksek artışa karşı kampanya başlatan Hükümet’e konut sektöründeki ilk desteği veren Babacan Holding, avantajlı kampanyalarına yılsonunda da devam ediyor. Dövizini bozduran ve bunu belgeleyen herkese Babacan Yapı projelerinde yüzde 20 indirim uygulanan kampanya 31 Aralık akşamına kadar devam edecek.


Öte yandan Babacan Holding, yan 0.59 faiz 120 ay vade avantajı ya da 40 ay sıfır faiz olanağıyla da müşterilerine ödeme kolaylığı sunduğu kampanyalarına da yine 31 Aralık akşamına kadar devam edecek.


Yılın son fırsatını yatırıma çevirmek isteyenleri satış ofisine davet eden Babacan Holding, kendi mülkiyeti olan arsalar üzerinde konut projeleri inşa ederek müşterilerinin karşısına daha ekonomik fiyatlarla çıkıyor.

Atatürk Havalimanı karşısında inşa ettiği yeni proje ‘Babacan  Port Royal’ olmak üzere, Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan ‘Babacan Premium’ ve Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan ‘Babacan Palace’ projelerinde geçerli olan indirimler yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.  


Babacan Holding, yeni projelerini düşük peşinat, düşük faiz oranları ve uzun vadeyle müşterilerine sunduğu için ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor.


Web: http://babacanholding.com/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri