19 / 04 / 2024

Avenue İstanbul'un lansmanı gerçekleşti!

 Avenue İstanbul'un lansmanı gerçekleşti!

Avenue İstanbul'un lansmanı bugün Double Three By Hilton Bayrampaşa'da yapıldı. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor..


 

Gül İnşaat tarafından Beykent’te 30 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçirilen Avenue İstanbul'un lansmanı bugün Double Three By Hilton Bayrampaşa'da yapıldı. 


Avenue İstanbul'un basın toplantısına Aroma Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül katıldı.

 

Residence, AVM ve ofisin yer aldığı Avenue İstanbul, Miami’de bulunan Bal Harbour konseptini Avrupa yakasına taşıyor. Proje 530 milyon TL yatırım bedeline sahip. 

 

736 daire, 40 ofis, 170 mağazadan meydana gelen Avenue İstanbul'da 530 milyon TL’lik bir yatırım ile inşa ediliyor. Projede metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 4 bin TL’den başlıyor. 

 

  Avenue İstanbul


Metin Gül

 

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül toplantıda yaptığı konuşmada, “Avenue İstanbul'da, doğayı ve yeşili kucaklayan avlu bahçesi, çocuklar için eğlence alanları, günlük ihtiyaçları karşılayabileceğiniz ticari alanlar olacak. Türk ve Dünyaca ünlü markalarda alışveriş yapabilsin, ,cafe ve restoranlarda güzel vakitler geçirsinler diye Avenue İstanbul’u hayata geçiriyoruz” dedi. 


Miami Bal Harbour konsepti 


Miami’deki Bal Harbour konseptini Beykent’e getirdiklerini belirten Metin Gül, yeşil, su ve açık havada alışveriş temasının projenin en önemli özelliklerinden olduğunu ifade etti. 

 

 Avenue İstanbul


Mahmut Duruk

 

Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en iddialı projesi olacak


Projenin arsa sahiplerinden Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Duruk konuşmasında, “Burada farklı bir konsept yaratmak istedik. Bölgenin ihtiyaçlarını analiz ettik ve ona göre hareket ettik. Gül İnşaat’ın konut ve AVM deneyimi bizim de perakende deneyimimizi bu projede göstereceğiz. Avenue İstanbul, Beykent, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en iddialı projesi olacak.” dedi.

 

Teslimler 2019'da  


 1+1'ler, 2+1'ler ve 3+1’ler bulunan Beykent Avenue İstanbul'da lansmana özel 4 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.  Avenue İstanbul’da, proje bitiminde metrekare birim fiyatlarının 7 bin TL – 8 bin TL olması ön görülüyor. 

 

Teslimler 2019 Eylül'de yapılacak olan Avenue İstanbul lokasyon olarak, E-5 karayoluna komşu konumda, Metrobüs Tüyap durağının hemen yanında, Tem- Hadımköy bağlantı yolu karşısında bulunuyor. Proje aşamasında yer alan Beylikdüzü-Sefaköy metro hattının son durağında yer alan Avenue İstanbul, Beykent Üniversitesi’ne 1 dakika, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne 3 dakika, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 3 dakika mesafede konumlandırılıyor.



Tel: 444 43 28      

Web: http://www.avenueistanbul.com