19 / 03 / 2024

Atlantik Life Residence Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim avantajıyla!

Atlantik Life Residence Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim avantajıyla!

Atlantik Yapı, Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237.000 TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara ayrıca 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor...


Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile yatırımcının dikkatini çeken Atlantik Yapı, Life projesinde ‘Sevgililer Günü’ kampanyası düzenledi.


Firma, 14 Şubat’a kadar Atlantik Life'tan daire alanlara yüzde 14 indirim fırsatı sunarken, 3 günlük Paris seyahati ile de ‘Sevgililer Günü’nü taçlandırıyor.


Sevgililer Günü’nde konut alacaklara sevgi dolu bir kampanya düzenlediklerini belirten Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu; ‘‘14 Şubat’a kadar ‘Life’ projemizden konut alanlara yüzde 14 indirim fırsatı sunuyoruz.  Konut alanlar ayrıca 2 gece 3 gün Paris seyahati elde etmiş olacak. Atlantik Life sakinlerinin yeni yaşamlarına güzel anılarla başlamasını istiyoruz. Firma olarak İstanbul’da markalı konut sektöründe örnek teşkil edecek bir projeye imza atıyoruz. Şehrin en hızlı değer kazanan bölgelerinden Pendik’te 150 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projede yatırımcıya, konut alıcılarına 237.000 TL gibi avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyoruz’’ dedi.


40 AY 0 FAİZ AVANTAJI 

Pendik bölgesinde konumlanan Atlantik Life projesinde lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve toplam 5.000 metrekare sahip ticari üniteler yer alıyor.


Ayrıcalıklı ferah dairelerin sunulduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı konut seçenekleri bulunuyor.


Yüksek standartlarda tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


40 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu projede, alternatifli ödeme seçenekleri de yer alıyor.


LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Anadolu yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Life; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor.


Yüzde 70’inin peyzaj ve yeşil alanlara ayrıldığı projede ayrıca kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, buhar odası, fittnes salonu ve sosyal yaşam alanları da bulunuyor.


150 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek Atlantik Life’de teslimler Nisan 2017’de yapılacak.


http://www.atlantiklife.com/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri