19 / 03 / 2024

Atlantik Fly’da 265 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Atlantik Fly’da 265 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Tüketici ihtiyaçlarına yönelik yüksek standartlarda konforlu bir yaşam hedeflenen Atlantik Fly’da 2 oda 1 salon daireler 265 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Lansman öncesi yüzde 25 peşin, 40 ay 0 faiz ödeme seçeneğinin de yer aldığı projede vade avantajı yatırımcılara sunuluyor.


ATLANTİK FLY’DA                   YENİ YILIN İLK AVANTAJLARI

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Fly projesinde yılın ilk avantajlarını yatırımcılara sunuyor. Tüketici ihtiyaçlarına yönelik yüksek standartlarda konforlu bir yaşam hedeflenen Atlantik Fly’da 2 1 daireler 265 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Life projesinin ardından markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye daha imza atan Atlantik Yapı, konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir proje sunuyor.


Pendik’de, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu bölgenin merkezinde konumlanan Atlantik Fly, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. 

Pendik bölgesine ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar son derece ekonomik seviyelerde tutulurken, 2 1 dairelerin fiyatları 265 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 


Lansman öncesi yüzde 25 peşin, 40 ay 0 faiz ödeme seçeneğinin de yer aldığı projede vade avantajı yatırımcılara sunuluyor.


Markalı projelerle bölgeye değer kazandırdıklarını belirten Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu,‘‘Yatırımcının büyük ilgi gösterdiği “life” projemizden sonra şimdi de “fly” projemizi aynı lokasyonda hayata geçiriyoruz. Lansman öncesi avantajlı fiyatlar ile uygun vade seçeneklerini kısa süreliğine yatırımcıya sunuyoruz. Konut alıcılarını, kazanç vadeden Atlantik Fly projemizi görmeye satış ofisine bekliyoruz’’ dedi.


ZENGİN PEYZAJIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan 140 dairelik projenin 5’inci kattan sonraki tüm daireleri deniz manzarası hakim.


Projede; 1 1, 2 1 ve 3 1 daire seçenekleri yer alırken farklı beklentileri karşılamak için de 2 1 daireler kendi içinde 5 farklı tipte yatırımcılara sunuluyor. 


Projede daire büyüklükleri 68 ile 142 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Yüzde 70’i peyzaj ve yeşil alanlara ayrılarak yatırımcılara ferah bir yaşam alanı oluşturan Atlantik Fly, sağladığı ayrıcalıklarla bölgede konut alıcılarının dikkatini çekiyor.


ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE KONUMLANIYOR

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor.                  

Anadolu yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Fly; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, TEM Otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. Ayrıca Okan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen yükseköğrenim kurumlarının yakınında konumlanan proje öğrenciler için de büyük avantaj sağlıyor.


İnşa çalışmalarının devam ettiği Atlantik Fly’da teslimler 2019 yılının Nisan ayında yapılacak.




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı