28 / 03 / 2024

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta 6 ay erken teslim!

 Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta 6 ay erken teslim!

Artaş Grubu, Maslak’ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesiyle bölgede emsalsiz nitelikte bir projeyi 6 ay önce teslim ediyor.



Avrupa Konutları markalı projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş Grubu, Maslak’ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesiyle bölgede emsalsiz nitelikte bir projeyi 6 ay önce teslim ediyor.


Yüksek inşaat kalitesi, teslim sonrası ayrıcalıklı hizmetleri, yüksek prim oranları ve erken teslim süreleriyle konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, erken teslim geleneğini Maslak’taki projesinde de bozmadı. Maslak bölgesindeki ilk Avrupa Konutları markalı proje olan Eclipse Maslak’ın konut kuleleri ve yatay ofislerinde anahtar teslimi heyecanı yaşanıyor.


KONUT VE OFİS SATIŞLARI DEVAM EDİYOR


Konutların %90’nının satışının tamamlandığı Eclipse Maslak’ta 1+0’dan 4+1’e kadar uzanan daire seçenekleri 377 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Ofislerde bağımsız bölümler 135 metrekare ile 1.516 metrekare aralığında olup 1.115.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışına devam ediliyor.Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar %0,94 faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor.Lüks detaylarla donatılan projenin sosyal donatıları arasında; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, hobi salonu ve oyun alanı bulunuyor.Modern ve estetik mimarisiyle  İstanbul  ’un merkezi konumundaki Maslak’ta projelendirilen Eclipse Maslak, eşsiz şehir ve orman manzarasıyla da dikkat çekiyor.


OFİSLERE AKILCI ÇÖZÜMLER SUNUYOR


Konutların 30’ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanları yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tüketimi sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor.İş ve finans dünyasının kalbi Maslak’ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da Eclipse Maslak’ta çözüm getiriliyor. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyor. Yatay mimarinin rahatlığını 135 metrekareden 1.500 metrekareye kadar istenen büyüklükte, giriş - çıkışı tamamen bağımsız olabilecek ofis alanından oluşan projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor.Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines, yüksek teknolojik donanımıyla, 7/24 güvenliğiyle ‘Az katta çok iş’ imkanı sağlıyor.

Sabah 


Telefon: (0212) 285 44 54

Web adresi:  www.eclipsemaslak.com