29 / 03 / 2024

Arma Gaziemir teslimleri 12 ay sonra yapılacak!

Arma Gaziemir teslimleri 12 ay sonra yapılacak!

İzmir'in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir'de hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde anahtar teslimleri 12 ay sonra başlayacak.


İzmir'de gerçekleştirdiği projelerle yaşadığımız kente değer katan Yunusoğlu İnşaat A.Ş'nin Gaziemir'deki yeni projesi Arma, büyük ilgi gördü. Proje, beklentilerin üzerinde bir taleple karşılaştı


Yatırımcılar ve uzmanlar tarafından Arma, yaklaşık 40.000 metrekare inşaat alanı ile bölgenin en gözde projesi olarak değerlendirildi. 150 bağımsız bölümden oluşan Arma Gaziemir, toplam 60 milyon liralık yatırım değeriyle de tüm dikkatleri üstünde topladı. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 12 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak yaşamın başlaması hedefleniyor. Projede 2 1,3 1, 4 1, 5 1 ve dubleks olmak üzere mimariye bambaşka yorumlar getiren seçenekler bulunuyor. 

Arma, İzmir'in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir'de çok özel bir proje olarak yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde projelendirilen Arma Gaziemir'de bambaşka bir hayatın kapıları aralanıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm projelerinde, inşaat sektörüne yol gösterip yön veren Yunusoğlu İnşaat A.Ş. her açıdan kusursuz bir projeye hayat veriyor. "Komşu Aranıyor" sloganı ile tanıtımı yapılan Arma, hem yaşam, hem de yatırım için fırsatlar sunuyor. 


Yunus Yunusoğlu, ülke ekonomisinin normalleşmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini de belirterek, "Bisikletten düşmemek için pedala basmak gerekir. Biz normalleşme olacağına inanıyor ve aynı anda birkaç yerde birden proje başlatarak pedala basıyoruz. Ülkemiz için herkes pedala bassın" diye konuştu.



Habertürk Egeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri