28 / 03 / 2024

Arena Suit projesinde ön talep toplanıyor!

Arena Suit projesinde ön talep toplanıyor!

. Pusula İnşaat A.Ş. Beylikdüzü’nde Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Arena Suit projesinde ön talep toplanıyor


Pusula İnşaat A.Ş. Beylikdüzü’nde “akıllı ev” yapıyor. Pusula inşaat Beylikdüzü Arena Residence projesini tamamladı.Kalite  ARENA SUIT  ile devam ediyor.


Beylikdüzü Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor.Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı.


20 yılı aşan geçmişiyle gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği yapı ve yatırımlarıyla adından güvenle bahsedilen Pusula İnşaat,Beylikdüzü Arena Residence Projesini hızla tamamlayıp,tapularını sahiplerine teslim etti.Proje 1.sınıf hizmet anlayışı ve lokasyonu  ile sahiplerine kazanç sağladı.Yeni bir proje ile yatırımlarına devam eden Pusula İnşaat İstanbul’un yükselen değeri Beylikdüzü’nde ARENA SUIT  adıyla yeni bir projeye başlıyor.


Arena Suit modern ve estetik anlayışın mimariyle konsept olarak benzersiz sunumu ve mükemmel lokasyonuyla yine  yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor.


Proje  8,532 m2 arsa alanında yükseliyor.2,250 m2 inşaat alanı üzerinde 2 blok bünyesinde  bulunduracak 


olan  Arena Suit projesi akıllı ev sistemi kullanılarak inşa edilecek.Tüm dairelerin balkonlu olacağı projede 1+1’den 4+1 teraslı dairelere kadar seçenekler sunuluyor. Projeye Ekim 2014’de başlanacak.

Teslimatının başlangıç tarihinden 24 ay sonra yapılacağı proje için firma ön talepler toplanmaya başladı…


Beylikdüzü Arena Residence satış ofisi;0212 854 11 00-0530 766 3343

www.beylikduzuarena.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri