19 / 04 / 2024

Arena Residence'ın kaba inşaatını tamamladı!

 Arena Residence'ın kaba inşaatını tamamladı!

Pusula İnşaat Beylikdüzü’nde inşa ettiği Arena Residence ‘nin kaba inşaatını tamamladı,ince işçiliğin yüzde 60’ı tamamlandı ve montaj çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje şubat 2014’de teslim edilecek...


05-08 Aralık 2013’de CNR Fuar alanında düzenlenecek olan Emlak Fuarı’na Daleel grup ile katılacak olan Pusula İnşaat ,Beylikdüzü Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sunacak.


Modern mimari yapısıyla konforlu ve güvenilir bir yaşam sunan Beylikdüzü Arena Residence’da Konutların %80 ni satıldı.Ticari ünitelerinde satışa sunulduğu projede sınırlı sayıda kalan  daireler için konut sahibi olmak isteyenlere hayallerine kavuşmasına imkan sağlayacak fırsatlar sunuluyor.%1 KDV ,%25 prim garantisi ve esnek ödeme seçenekleri ile Beylikdüzü Arena Residence kaliteyi uyguna sunuyor.


Beylikdüzü Arena Residence projesinde stüdyo daire,1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.7,500 konuta hitap eden ticari alanları ile yatırım ve oturum için değerlendirebileceğiniz en nezih projelerin başında geliyor.

Resepsiyon hizmeti ile 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi,parmak izi tanıma sistemli çelik kapı,kapalı-açık otopark,kapalı –açık havuz,hızlı asansör,yangın merpeni,türk hamamı,sahuna,spor tesisleri,çocuk oyun parkı,kafeterya,çardaklar ve barbekü alanları dahil olmak üzere her türlü ayrıntı düşünülmüş ve uygulanmıştır.

Beylikdüzü Arena Residence e5’e 500 m yakınlıkta olmasının yanı sıra e6 otoyolu ile ulaşıma avantajlı bir konumda metrobüs duraklarına yürüme mesafesi 5 dk.dır.,Marmara park ,Torium AVM,Carrefoursa,Tüyap fuarına 5 dakika,Atatürk havalimanına 8 kilometre mesafede yer alıyor. ilçe camilerine yakınlığının yanı sıra bulunduğu bölge itibari ile herhangi bir altyapı sorunu olmayan ve 12,5 m fore kazık sistemi ile depreme dayanıklı hale getirilmiştir.


Beylikdüzü Arena Residence 

Telefon:0212 854 11 00

Web:www.beylikduzuarena.com