29 / 03 / 2024

Antteras Evleri'nde teslimler başladı!

Antteras Evleri'nde teslimler başladı!

Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiriyor...


Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiren mimarisiyle dikkat çekiyor. Ant Yapı’nın en prestijli projelerinden Antteras, eşsiz bir Boğaziçi rüyası vaat ederek başladı ve bu rüya Temmuz ayında gerçeğe dönüştü. Temmuz ayı itibariyle dairelerimiz müşterilerimize teslim edilmeye başlandı. Sosyal tesiste bulunan havuzlar bayram sonrasında dolduruldu. İmalatları tamamlanan dairelerin müşteri teslimi öncesi temizlik işleri yapılıyor. Otoparklardaki zemin kaplama işleri sonrası araçların yer işaret çizgilerinin çizilmesine başlandı. Sert peyzaj imalatları ile araç ve yürüyüş yolları tamamlandı. Site giriş kapıları yerlerine takıldı, kapıların ahşap kaplama işleri devam ediyor. Daire bahçelerinin bitkisel peyzaj (ağaç ve bitkiler) uygulamaları bitti, çim serilmesine başlandı. Sosyal alanlarda bitkisel ve sert peyzaj uygulamaları sürüyor. Bahçe korkuluk montajları yüzde 90 seviyelerinde sona erdirildi, sosyal alan ve yürüyüş yollarındaki korkuluk imalatlarına başlandı.


Daire içi duvar kâğıdı kaplama ve doğal taş mermer işleri yüzde 90 seviyelerinde; daire içi ve ortak alanlarda boya imalatları yüzde 80 seviyelerinde tamamlandı. Daire içi parke, banyo mobilyaları, duş kabinleri ve mutfakların montajları hızla devam ediyor. Spor alanlarının çitleri hazırlandı, potalar takıldı, epdm zemin kaplaması işleri sürüyor. Antteras’ta mutlu yaşam başladı. İlk konut sahipleri evlerine yerleşiyor, diğerleri de gelmeye devam ediyor. Satışlarımız devam ediyor, satış ofisimize bu yeni yaşama adım atmak isteyenleri bekliyoruz.


EQ



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler