28 / 03 / 2024

Ant Yapı yeni projesi Antmono'ya başlıyor!

 Ant Yapı yeni projesi Antmono'ya başlıyor!

Tek blok konut Antmono'da, standart kat planlarındaki 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde 4+1 konut alternatifleri elde etme fırsatı sağlanıyor.


Ant Yapı’nın tek bloktan oluşan konut projesi Antmono; Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi olan Ümraniye bölgesinde, bu yıl açılacak metro hatları ile beraber birinci, ikinci ve çok yakında hizmete girecek olan üçüncü köprü bağlantı yollarının merkezinde konumlanıyor.

 Ulaşım kolaylığının yanı sıra doğa ile iç içe olan Antmono, 11 kat ve toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor. Tek blok konut projesinde, standart kat planlarındaki 2+1 ve 3+1  dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde 4+1 konut alternatifleri elde etme fırsatı sağlanıyor. Her dairenin kendine ait deposunun yanı sıra 3+1 ve 4+1 dairelerin ikişer araçlık park alanı bulunuyor. Bunun yanında zemin kattaki dairelerin tümü teraslı olup bir bölümü orman diğer bölümü ise havuz manzarasına hakim konumda.

Antmono’da bulunan fitness merkezi, havuz, bahçe, cafe ve çocuk oyun alanlarından oluşan sosyal tesisler sayesinde sakinlerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. 

 Yeni proje ile ilgili olarak Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye son zamanlarda yapılan yol yatırımları sayesinde yeni finans ve yaşam merkezine dönüştü. Önümüzdeki dönemde planlanan, İstanbul’un iki yakasına daha hızlı, daha konforlu, daha ekonomik ulaşım sağlayacak “3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli” projesinin hayata geçmesinden sonra daha da değerli olacak.  Yatırım değeri 30 milyon dolar olan, çok özel sosyal donatıları olan butik projeyi 2017 yılı sonunda teslim etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.


Tel: (0216) 630 6767

Web: http://www.antyapi.com.tr/




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler