29 / 03 / 2024

Amad Gayrimenkul, Lake View Resort projesine imza atıyor!

 Amad Gayrimenkul, Lake View Resort projesine imza atıyor!

Yatırımlarına hızla devam eden Amad Gayrimenkul, Sapanca’daki Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.



Suudi Arabistan kökenli gayrimenkul firması Amad Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk yatırım olan, Sapanca’da yapımını tamamladığı Navras Villaları’nın ardından, Amad Gayrimenkul aynı bölgede gruba ait firmalardan Kavis Gayrimenkul ile Lake View Resort projesine imza atıyor.


Sapanca'da konumlandırılan Lake View Resort villaları, 6’sı 1+1, 6’sı 2+1, 8’i 3+1 ve bir adedi ikiz villa olmak üzere 21 villadan oluşuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde 22 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. 


 

“Yatırımlarımız büyüyerek devam edecek”

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, 2013 yılından bu yana resmi olarak Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önemli bir oyuncusu olmak hedefiyle faaliyet gösterdiklerini belirterek, Sapanca yatırımları hakkında şunları söylüyor: “Sapanca doğa harikası bir yerleşim bölgesi. Göl atmosferi, ormanlarla çevrili yeşil tabiatı ve iklimiyle Sapanca dünya çapında müstesna bir bölge. Bu nedenle Türkiye’de ilk yatırımımızı Sapanca’da gerçekleştirdik. Bölgenin Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı da tercihimizde önemli bir rol oynadı. Çünkü Sapanca’ya yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor. Daha önce Tulip, Nevras ve Nevras Plus adında üç adet projeyi hayata geçirmiştik. Gördüğümüz yoğun ilgi bizi teşvik etti ve daha kapsamlı yatırım olan Lake View Resort projemize başladık.”  


Amad Gayrimenkul’ün Türkiye’deki yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Al Duhaim, şunları belirtiyor: “Yatırım hedefimizde İstanbul özel bir öneme sahip. Halihazırda 186 milyon TL yatırımla Kartal’ın çok özel bir mevkinde Kartal Wings projemizi gerçekleştiriyoruz. Özgün mimari tasarımı, konforlu daireleri, sosyal donatıları ve dev peyzaj alanı ile fark yaratan Kartal Wings, merkezi konumu ve ulaşım ağlarına yakınlığıyla da Kartal bölgesinin en iddialı projeleri arasında yer alacak.”



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı