29 / 03 / 2024

Allure Tower projesinin yüzde 40'ı satıldı!

 Allure Tower projesinin yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcıların da gözdesi oldu. Deniz ve göl manzarasını gören 400 konuttan oluşan projenin yüzde 40’ı satıldı.



İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar’da  Doruk GYO  tarafından inşa edilen lüks rezidans projesi Allure Tower, hem yatırımcının hem kullanıcıların gözdesi oldu. 30 katlı blokta toplam 400 rezidanstan oluşan projenin yüzde 40’ının satışı tamamlandı.

“Cazibeli, çekici” anlamına gelen Allure ismini taşıyan ve bu özelliğini mimarisi ile yansıtan Allure Tower’da, hepsi mutlaka göl ve deniz manzarasına sahip olan ve 1+1 ve 2+1 tipindeki rezidans ve homeofislerin lansmana özel başlangıç fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor, 

Her Yere Yakın!

Devam eden satışlar hakkında bilgi veren Doruk GYO Şehircilik Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Akay Tambulut, projenin; Havaalanı ve fuar merkezlerine yakın olması, deniz ve göl manzarası, rezidans keyfi, E5 cephesi, Metrobüs durağının yanındaki konumu, 30. katta havuz keyfi, home-ofis olarak kullanılabilme gibi imkanları nedeniyle, yatırımcı ve kullanıcılar tarafından yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi. Akay Tambulut, alıcılara 2 bin 299 liradan başlayan taksitlerle beraber birçok avantajlı ödeme tablosu sunduklarını da ifade etti. 

Bölgenin Havasını Değiştiriyor

TANBULUT İnşaat, KAMEKON İnşaat, KARAGÖZLÜLER Tekstil ve ATAÖZ Tekstil’in güçlü ortaklık yapısı ile 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş’nin, ilk projesi olan Allure Tower, yatırımcı için de hepsi birarada yatırım fırsatları sunuyor. 

Akay Tambulut, projenin sunduğu yüksek kira garantisi ve prim getirisinin yatırımcıları cezbettiğini belirterek, “Allure Tower adından anlaşılacağı üzere tüm cazip imkanları ile bölgenin havasını değiştiriyor, lokasyona canlılık katıyor” dedi.

Yaşam konforundan uzaklaşmadan, çalışma hayatında zamanı daha iyi yönetmek isteyen insanlar için iyi bir fırsat sunduklarını anlatan Akay Tambulut, 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarının proje tamamlandığında en az yüzde 50 artacağını öngördü.

Şubat 2016’da Teslim Edilecek

Kaba inşaatına başlanan projenin toplam inşaat alanı 50 bin metrekareden oluşuyor. Yatırım maliyeti 100 milyon lirayı geçen projede farklı yaşam tarzlarına uygun 71 ile 80 metrekare arasında değişen 1+1 ve 81 ile 137 metrekare arasında değişen 2+1, 400 adet rezidans daire ve home office yer alıyor. 

Alternatifli ödeme seçenekleri sunan projede peşin alımlarda özel indirimlerin yanında, 48 aya varan vade ve 0 faiz gibi çok cazip ödeme koşulları yer alıyor. Allure Tower’daki E-5 çevreyoluna cepheli ticari alanlar 8 bin metrekarelik alanı kaplıyor. 30 katlı proje, Şubat 2016’ta sahiplerine teslim edilecek. 

30’uncu Katta Deniz Manzaralı Havuz 

Yaşam standartlarını yükseltmek için her ayrıntının düşünüldüğü projede yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, 7/24 güvenlik, ayrıcalıklı rezidans hizmetleri, 2 katlı kapalı otopark, toplantı salonları ve yeşil alanlar gibi sosyal donatıya ilişkin her türlü detay yer alıyor. 

Seçkin bir yaşam kalitesi sunan projenin 30’uncu katında yer alan deniz manzaralı sonsuzluk havuzu büyük ilgi çekiyor. Güneşlenme terası ile birlikte 1000 metrekarelik alanı kaplayan havuzun bulunduğu alanda bir de kafe yer alıyor. 

Avantajlı Merkezi Lokasyon 

Metrobüs durağının yanı başında, ana ulaşım akslarının üzerinde konumlanan Allure Tower projesi, üniversitelere yakın konumu, Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesi, deniz otobüsüne 3 km,  İstanbul Üniversitesi’ne 1 km, TÜYAP Fuar Merkezi’ne 9 km uzaklığı ile yaşamın tam merkezinde yer alıyor.





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı