28 / 03 / 2024

Akoya The Beverly Hills of Dubai fiyatları 203 bin Euro'dan başlıyor!

Akoya The Beverly Hills of Dubai fiyatları 203 bin Euro'dan başlıyor!

Dubai'de lüks dairelere yatırım yapmak isteyenler için Akoya The Beverly Hills of Dubai projesinde 24 ay ile 36 ay arasında esnek ödeme planları oluşturuluyor.


Dubai'de hayata geçirilen Akoya The Beverly Hills of Dubai projesi dairelerden ve villalardan oluşuyor. Proje Damac Properties imzası ile inşa ediliyor. 


Birinci sınıf alışveriş, yemek ve eğlence tesislerinin yer aldığı Akoya The Beverly Hill of Dubai projesinde 24 ay ila 36 ay boyunca esenek ödeme planları oluşturulabiliyor.


Akoya The Beverly Hills of Dubai projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatlar 203 bin Euro'dan, villaların fiyatları ise 603 bin 500 Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Akoya The Beverly Hills of Dubai satılık villalara özel golf sahası, 400 bin metrekarelik özel park ve daha bir çok sosyal imkan sunuluyor. 


Akoya The Beverly Hills of Dubai projesinde yatırım yapmak isteyenler için Reha Medin Emlak Hizmetleri 15 Ağustos - 16 Ağustos tarihleri arasında Grand Hyatt İstanbul ile İstanbul Marriot Otel Asya'da tanıtımı yapılacak. 


Akoya The Beverly Hills of Dubai iletişim

Telefon: 0533 277 43 45

Web Adres: http://www.damacproperties.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com