18 / 04 / 2024

Adres Koru Evleri'nde 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Adres Koru Evleri'nde 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Konut, rezidans, ofis ve ticari alan olmak üzere 54 farklı projeyi başarıyla hayata geçiren Bayraktar İnşaat’ın; en son projesi ‘Adres Koru Evleri’ satışa sunuldu. Projede fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor...


İnşaat sektörünün köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. 43 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle Sancaktepe'de inşa edilen vebölgenin sosyo-ekonomik şartlarına göre tasarlanan proje 22.000 metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve37 ticari üniteden oluşuyor.


43 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar konut, rezidans, ofis ve ticari alan olmak üzere 54 farklı projeyi başarıyla hayata geçiren Bayraktar İnşaat’ın; en son projesi ‘Adres Koru Evleri’ satışa sunuldu.


İstanbul Anadolu Yakası'nınnın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de, Samandıra-Kartalbağlantı yolu üzerinde inşa edilen ‘Adres Koru Evleri’ İstanbul’u nefes dolu bir yaşamla selamlıyor.


Metrekare fiyatlarının 3670 TL’den başladığı ‘Adres Koru Evleri’nde fiyatlar 2+1 brüt 112 m2 ve 3+1 brüt 146 m2 den oluşuyor, konut fiyatları ise 370.000 TL ile 665.000 TL arasında değişiyor.


İçinde özel koru ve şelalesi olan tek proje


Yaklaşık 14 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde; çam ağaçlarından oluşan korusu, yapay gölet ve kot farkı nedeniyle oluşan doğal şelaleleriyle huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan ‘Adres Koru Evleri’nin sosyal donatılarıyla da tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor.


Bayraktar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen ve yeşille iç içe bir yaşam sunan Adres Koru Evleri’nin yüzde 65’i ise peyzaj alanlarına ayrılmış durumda.


Yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak planlanan Adres Koru Evleri; basketbol sahası, yürüyüşalanları, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuzu, spor alanları, fitness , sauna hamam ve toplantı salonuyla da sakinlerinin yaşam standardını yükseltmeyi hedefliyor.


Her daireye özel depo alanı bulunan projede 401’i kapalı, 24’ü açık olmak üzere toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor.


Kafeterya ve 8 dairenin de site yönetiminin tasarrufunda olması sayesinde aidatlar da site sakinlerini zorlamayacak şekilde makul seviyelerde tutulması planlanıyor.


İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Sancaktepe'de yükselen Adres Koru Evleri’;lokasyonu ve ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Samandıra-Kartal yolunun yanı başında yükselen proje; metro, çevreyolu, TEM otoyoluna bağlantılarının yanı sıra Ümraniye ve Kadıköy’e yakınlığıyla da yatırımcısına avantaj sağlıyor. Adres Koru Evleri, Samandıra Bölgesi 3. köprü bağlantı yolu Paşaköy gişelerinin hemen yanında bulunuyor. Yapımı süren ve yakın zamanda tamamlanması planlanan yürüme mesafesindeki metro hattı ile İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak da kolay hale geliyor.


Şubat ayı ortası itibarıyla, lansman öncesi indirmli özel fiyatlar ile satışa çıkan proje, müşteriye özel ödeme koşulları ile alıcıların beğenisine sunulmaktadır.



Tel: 444 4 535

Web: http://www.adreskoruevleri.com/

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri