28 / 03 / 2024

3 KÖK Yapı Adıyaman Kahya'ya dev proje yapacak!

3 KÖK Yapı Adıyaman Kahya'ya dev proje yapacak!

3 KÖK Yapı Adıyaman'ın, güzide ilçelerinden Kahta' da inşaat sektörüne yeni bir soluk ve anlayış getirme isteğinde. 3 KÖK Yapı, Kahta'yı seçme nedenleri arasında bir çok nedenin olduğunu belirtiyor.


Medeniyetin doğuş yeri olan Mezopotamya'ya yakınlığı, dünyanın 8. harikası olan Nemrut Dağı ve daha birçok güzelliği içerisinde barındıran Adıyaman'ın, güzide ilçelerinden Kahta' da 3 KÖK Yapı inşaat sektörüne yeni bir soluk ve anlayış getirme isteğinde. Bu amaç etrafında toplanmış güzel bir ekip ile başlangıcını yapan 3 KÖK Yapı, Kahta'yı seçme nedenleri arasında bir çok nedenin olduğunu belirtiyor. 


Konuyla ilgili olarak 3 KÖK Yapı Genel Müdürü H.Kerem Gül'ün yaptığı açıklamada bir çok detay bulunuyor. 


3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, inşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istediklerini dile getirdi. 


Bu çerçevede aynı doğrultuda oluşturdukları slogan ise bunu özetler nitelikte. "Bina değil, kaliteli yaşam inşa ediyoruz" sloganıyla devam eden Kerem Gül, kalitenin asla tesadüf olmadığını bu kapsamda işini seven bir ekip, yaşanabilirlik seviyesi yüksek, sosyal imkanları geniş projeler gerçekleştirmek istediklerini belirtiyor. 


Biraz ekipten bahsetmek gerekirse; üst yönetimden itibaren alanında deneyimli, takım çalışmasına uygun, problem çözme becerileri yüksek bir oluşum var karşımızda. Yapı ve Taahhüt işlerinden sorumlu, sektörün tecrübeli isimlerinden Kemal Aydın ekibin başındaki isimlerden biri. 


3 KÖK Yapı, 3 farklı faaliyet alanında kendilerine yön vermekte, lk olarak bina, site, fabrika, otel, dükkan ve ofis yapılarının inşasıyla ilgilenmekte. 


İkinci faaliyet alam olarak Kamu hale Kurumu ihalelerinde, üçüncü olarak kompleks yapılar ve konut inşaatlarının ısıtma, soğutma, havalandırma ve mekanik işlerinde yaklaşık 25 yıl tecrübeli ekibi ile bu alanlarda etkinliğim göstermeye devam ediyor. Gül, üçüncü faaliyet alam ile ilgili olarak işinde uzman ekiplerin, bağımsız bir şekilde etkinliğini devam ettireceğini belirtiyor. 


Ayrıca Adıyaman OSB'de 8500 m2 alan üzerinde yer alan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin en büyük cam tamperleme tesisine sahip ZERCAM işletmesinin de bünyeleri altında olduğunu belirtiyor. 


3 KÖK Yapı bu kapsamda, Kahta girişinde İstanbulPark projesi ile 4 bloktan oluşan 72 dairelik bir yapıyı Kahta ilçesinin sembolü haline getirmeyi düşünüyor. Lüks kavramım, Kahta girişine inşa etmeyi planlayan 3 KÖK Yapı, site girişim Boğaz Köprüsü'nden ilham alarak oluşturacak. Her katta ayrı kat bahçeleri olacağını, farklı yapıda dairelerin tanıtım ve satış ofisinde çalışmalarına Kahta girişinde Çiftçi Petrol içerisinde başlandı. Geriye kalan tüm tanıtım ve çalışmalar Adıyaman Merkez Ofisi'nde olacaktır. 


Son olarak 3 KÖK Yapı Genel Müdürü H.Kerem Gül, hem ilçe, il hem de ülke genelinde istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağım ve kaliteli eserler çıkaracağım hedeflediklerini belirtti. 




Adıyaman Işık Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler