28 / 03 / 2024

240 ay vade kampanyasında Dağ Mühendislik'ten satış rekoru!

240 ay vade kampanyasında Dağ Mühendislik'ten satış rekoru!

Dağ Mühendislik, 'Tual Bahçekent ile Tual Adalar’ ve Konya projeleriyle yüzde 5 peşinat 240 ay vade kampanyasına destek veriyor. Kampanya ile toplam 320 adet konutun satışı gerçekleştirilerek 160 milyon TL tutarında ciro elde etti...


Türkiye tarihinin en uzun vadeli konut kampanyasına destek veren Dağ Mühendislik projeleri yoğun ilgiyle karşılaştı. Yüzde ‘5 peşinat 240 ay vadeli’ kampanya ile Dağ Mühendislik’in tüm projelerinde kampanya başladığı günden bu yana toplam 320 adet konutun satışı gerçekleştirilerek 160 milyon TL tutarında ciro elde etti. 


Tarihi kampanyada son günler 

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya ile hem sektörün hem de konut almak isteyenlerin kazançlı çıktığını vurgulayan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Türkiye’nin en uzun vadeli konut kampanyası başladığı günden bu yana satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Kampanyanın başladığı günden itibaren İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Konya’da inşa ettiğimiz Doğa Şehir ve Floraşehir projelerimizde toplam 320 konutun satışını gerçekleştirerek 160 milyon TL ciro elde ettik. 


Vadenin 20 yıla çıkmasıyla taksitler azalıyor, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın konut alımları kolaylaşırken inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu tarihi fırsat için sayılı günler kaldı, konut sahibi olmak isteyenler biran önce harekete geçmeli” dedi.


Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kartal’da 6 blok olarak yükselen 'Tual Adalar' projesi toplam 471 konuttan meydana geliyor. Adalar manzarasına hakim projede 1 +1'ler 71 ila 86 metrekare, 

2 +1'ler 115 ila 145 metrekare, 3 +1'ler 159 ila 177 metrekare, 4 +1'ler ise 183 ile 202 metrekare arasında tasarlandı. 


'Tual Adalar’da daire fiyatları; 1 +1 daireler 402 TL ile 555 bin TL, 2 +1 daireler 643 bin TL ile 870 bin TL, 3 +1 daireler 800 bin TL ile 1 milyon 80 bin TL, 4 +1 daireler ise 1 milyon 16 bin TL ile 1 milyon 128 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Tual Adalar, yanı başında yer alan Aydos Ormanları’nın bol oksijenli havası ile şehir hayatının içinde nefes aldırmayı hedefliyor. Yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış olan 'Tual Adalar’da teslimlerin 2018 yılının ilk yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


E-5 ile TEM’e olan 5'er dakikalık mesafesi ve metro hattına olan yakınlığıyla dikkat çeken projenin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna, hamam, kreş ve güvenli yürüyüş parkurları mevcut. Projede daireler için depo alanı ve kapalı otopark ayrıldı. Otopark alanlarında elektrikli araçlar için şarj ünitelerine yer verildi.


Bölgenin en geniş sosyal donatılarına sahip

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir bölgesinin en büyük projelerinden olan 'Tual Bahçekent, 20 blok olarak 190 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 'Tual Bahçekent' projesinde; 1.739 konut, ticari üniteler, özel hastane, özel okul, özel kreş ve bir devlet okulu yer alıyor. 


4 +1 daire satışlarının tamamlandığı 'Tual Bahçekent'te daire tipleri 1 +1’den 4 +1’e kadar tasarlandı. Projede daire fiyatları 1 1 daireler için 235 bin TL ile 280 bin TL, 2 +1 daireler için 364 bin TL ile 460 bin TL ve 3+ 1 daireler için ise 479 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. 140 bin m2’lik dev şehir parkının yanı başında konumlanan projede teslimlerin 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


Bahçeşehir bölgesinin geniş sosyal donatılarına sahip projesi 'Tual Bahçekent’te, kapalı havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası mevcut.


Dağ Mühendislik tarafından Konya’nın Selçuklu Yazır bölgesinde yükselen Floraşehir ve Doğa Şehir projeleri lokasyonu ve tüm hastanelere olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Doğa Şehir Projesi; 242 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.  Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir projesinde toplam 1.200 adet konut ve büyük metrekareli ticari alanlar yer alıyor. Doğa Şehir’in sosyal donatıları arasında ise, fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, Türk hamamı, sinema, jakuzi, çocuk oyun alanları, mescit ve kafeterya bulunuyor. 


Konya’yı kuşbakışı seyredebileceğiniz Flora Şehir’de geniş ve ferah 2 +1, 3 +1 ve 4+ 1 olarak tasarlanan toplam 334 daire yer alıyor. Projede ayrıca 34 dükkan ve 1 adet marketin yer aldığı ticaret merkezide bulunuyor. Flora Şehir’in sosyal olanakları arasında yürüyüş yolları, açık ve kapalı spor alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, yeni nesil otopark mevcut.


Web: http://www.dagmuhendislik.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri