28 / 03 / 2024

10 maddede Benevre Beytepe projesi!

10 maddede Benevre Beytepe projesi!

Ankara’nın en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek . İşte 10 madde ile Benevre Beytepe projesi...


 

Çalışma saatlerinde yaşanan artış, zamanımızı geçireceğimiz evi daha kıymetli bir hale getiriyor. Yoğunluktan ve şehrin o hızlı temposundan sıkıldıktan sonra huzurla ayaklarınızı uzatıp dinlenebileceğiniz, eğlenmek istediğinizde evinizden uzaklaşmadan eğlenebileceğiniz, şimdi fit olmalıyım dediğiniz zaman spor ile zinde kalabileceğiniz yani her anınızı keyifle geçirebileceğimiz bir yaşamın kapısı Benevre Beytepe’de aralanıyor. Ağustos 2017’de teslim edilecek ve bir konuttan fazlasını sunan projenin detaylarını 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

 


1-DOĞRU LOKASYON

Benevre, Ankara’nın en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselirken, sizin projeye olan güveniniz de yükselecek. Mükemmel Çayyolu manzarasını salonunuza taşıyan proje, birçok eğitim ve sağlık kurumuna yakınlığı ile yeni bir hayata başlamanın en doğru adresi oluyor. Ana yollara olan yakınlığı aracınızla seyahatinizi kolaylaştırırken, dört bir yana ulaşan toplu taşıma olanaklarının evinize yakınlığı keyfinize keyif katıyor.


2-İDEAL YAŞAM

Sanatı, sporu ve modern yaşamları bir arada sunan konsepti ile adeta yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Ayrıcalıklı çözümler sunduğu rezidans hizmeti ile de sizleri otel konforunda, farklı bir yaşama davet ediyor.

 


3-CAFE & KÜTÜPHANE

Evde çok sıkıldığınız ama dışarı da çıkmak istemediğiniz zamanlar oluyor mu? O zaman kitap okuma alışkanlığınızı cafe’de kahvenizi içerek keyifli hale getirdiğini düşleyin... Evinizin tüm bu dinamizm içinde huzurla sizi beklediğini düşleyin... Ve şimdi bu düşleri Benevre Beytepe projesi sayesinde gerçeğe döndüğünü düşünün.


4-SİNEMA SALONU

Sosyal etkinliklerinizi evinizde yaşamaya ne dersiniz ? Cep sinema salonuyla sinema keyfini size ve sevdiklerinize özel kılmak fikri kulağa çok hoş geliyor değil mi? Beş dakikada inebileceğiniz salon kıymetli olan vaktinizden çalmadan dilediğiniz zaman aileniz ya da arkadaşlarınızla film keyfi yapmanıza olanak tanıyor.

 


5-MÜZİK STÜDYOSU

Şehir merkezine inmeden ve trafik derdi yaşamadan eğlenceyi bir adımlık mesafeye taşıma fikri kulağınıza nasıl geliyor? Artık hiçbir enstrümanın sesi kısık kalmıyor. Profesyonel stüdyo ekipmanlarının yer aldığı ve üst düzey ses yalıtımının uygulandığı müzik odası, aynı zamanda karaoke partilerinin de vazgeçilmez yeri olacak.


6-EĞLENCE ALANI

Masa üstü oyunlarından (Monopoly, Risk, Scrabble vb.) Playstation’a; bilardodan darta kadar eğlence dolu bir yer hayal edin. İşte biz bunu yaptık bile :) Size de sevdiklerinizle eğlenmek düşüyor.


7-ÇOCUK ETÜT & OYUN MERKEZİ

Güvenli oyun alanları, ebeveynlerin gönül rahatlığıyla güvenebilecekleri uzmanlar eşliğinde çocuk bakım hizmeti ve okula desteği amaçlayan profesyonel etüt hizmeti... Hepsini bir arada bulabileceğiniz Benevre, çocuklar için de hiçbir detayı atlamıyor.


8-MİSAFİR ODASI

Misafirleriniz için de ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmaya ne dersiniz? Benevre, sunduğu misafir odası hizmetiyle misafirperverlik ilişkilerine yeni bir boyut kazandırıyor. Dar vakitlerinizde konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamaya ve anlarınızı değerli kılmayı amaçlıyor.


9-FİTNESS CENTER

Bitmeyen işler yüzünden hep erteledeğiniz spora başlama fikri lüks olarak kalmıyor, bir yaşam alışkanlığına dönüşüyor.

Benevre, spor yapmanın yaşam alışkanlığına dönmesi için profesyonel spor ekipmanları, isteğe bağlı grup dersleri ve kişisel antrenörleriyle dilerseniz açık havada da spor yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, jet-stream sistemli kapalı yüzme havuzu ile dört mevsim havuz keyfi sunarken; yaz aylarında yarı açık konsepti ve güneşlenme alanlarıyla da sizleri gün ışığından mahrum bırakmıyor. Tüm bunların yanı sıra, sizleri hafifletecek sauna keyfi ile bütün gün stres ve tempoyla yorulan bedeninizi dinlendirme imkanı sunuyor. Küçük detaylarda yakaladığınız mutluluğu önemseyen Benevre; yürüyüş parkuru, squash kortu, voleybol ve basketbol sahalarıyla da spor tutkunuzu doğaya taşıyor.

Eeee daha ne olsun ;)


10-PET BAKIM

Küçük hayvan dostlarımızın ailenin birer bireyi olduğu farkındalığı ve bilincindeyiz. Hayvan sever proje Benevre, sadece sizlerin değil ailenizin vazgeçilmez parçası ve hayatlarınıza ortak olan can dostlarımız için de güvenle konaklayabilecekleri bakım alanları sunuyor.


Web: http://www.benevre.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler