18 / 04 / 2024

Kınaş projelerinde kış güneşi kampanyası başladı! Yüzde 1 peşinatla!

Kınaş projelerinde kış güneşi kampanyası başladı! Yüzde 1 peşinatla!

Kınaş Yapı nın projelerinde kış güneşi kampanyası başladı. Evler yüzde 1 peşinatla satılıyor!


 

Kınaş’ın kış güneşi kampanyasının detayları şöyle:

 

1. KIŞ GÜNEŞİ “SADECE YÜZDE 1 PEŞİNAT”

Sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilirsiniz. Teslim projeler ve ticari gayrimenkuller hariç tüm projelerimizde sadece yüzde 1 peşinat talep ediliyor.

2. KIŞ GÜNEŞİ  “FORUM KAYSERİ’DE GEÇERLİ HEDİYE PARA KART”

Bu uygulama tüm satışlarda geçerlidir. Alınan konut tutarının %1 ‘i kadar Forum Kayseri’de ücretsiz alış veriş imkânı veren banka kartı hediye edilecektir. Bu kart ile Forum Kayseri’deki anlaşmalı banka pos cihazı bulunan mağazalarda doyasıya alış-veriş yapılabilecektir.

3. KIŞ GÜNEŞİ “Yüzde 21 İNDİRİM”

Bu uygulama tüm projelerde nakitte yüzde 21 ‘e varan indirim içermektedir. Ayrıca tüm projelerde teslim süresine bağlı olarak üç tip 36, 48, 60 ay vade seçeneği sunulmaktadır.

 4. KIŞ GÜNEŞİ “REFERANS KAZANÇ SİSTEMİ”

Bu uygulama tüm projelerde Kınaş Exculusive kart sahipleri için geçerlidir. Exculusive kart kapsamında Kınaş ‘tan daire alımına vesile olan referanslar yüzde 0,5’e varan oranında kazanç elde edebilecektir.

5. KIŞ GÜNEŞİ “VADELİ TAKAS İMKANI”

Bu uygulama tüm projeler için geçerlidir. Takas olarak alınan daire Kınaş ’tan alınan dairenin fiyatının maksimum yüzde 30 u kadar olacaktır. Müşteriye kendisine ait dairesini satması için 5 ay süre tanınacaktır. Anlaşmalı gayrimenkul firması Profil Gayrimenkul bu konuda yardımcı olacaktır.

444 3 567

 www.kinas.com.tr



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura