28 / 03 / 2024

Gönül Talu kimdir?

Gönül Talu kimdir?

Gönül Talu kimdir?Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğuş İnşaat CEO'su olan Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Gönül Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?İşte Gönül Talu'nun biyografi..


Gönül Talu kimdir?

Gönül Talu,  İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden yüksek lisans derecesi ile mezun olmuştur. 


1969 yılında Doğuş Grubu'na katılmış ve Doğuş İnşaat'ta çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. 1991 yılından beri, Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 


Talu, aynı zamanda, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesidir.


Doğuş Holding..

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.


Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra spor, eğlence, teknoloji ve tarım alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir.


Doğuş Grubu'nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Grup, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler