29 / 03 / 2024

Mustafa Çelik: Kocasinan'da az katlı yatay yapılaşma olacak!

 Mustafa Çelik: Kocasinan'da az katlı yatay yapılaşma olacak!

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret ederek gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi. Kocasinan'da az katlı yatay yapılaşma olacak...


AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret ederek gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi. 


BASINA REKLAM VERİN, İSTİHDAM AÇIN! 


Seçim süreci yaklaştıkça cemiyete ziyaretlerin arttığını belirten Veli Altınkaya, "Kayseri'deki medya kuruluşlarının siyasilerin haberlerine yer vereceğinden asla bir şüphem yok. Yeter ki bu haberler bize seri ulaşsın. Ama adaylarında bir basın merkezi oluşturması lazım. Hem yeni bir istihdam açılmış olur. Gazete ve TV'de çalışanlarımız bu kadar adayı takip edemez. Kaldı ki bizim işimiz sadece siyasileri takip etmek değil. Bu yüzden siyasilere bir basın birimi lazım. Ve adaylarımızın reklam, ilan konusunda da basma destek olması lazım, biz size haber yaparak destek oluyoruz sizde böyle destek olun" dedi. Basınla hep iyi niyette ve birlikte olmak istedik diye sözlerine başlayan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, "Bu kampanya sürecinde basını yormamaya ve Başkan Altınkaya'nın sözlerini dikkate alacağız. Kampanyamız kendimizi ve projelerimiz tanıtmakla geçecek ama hazırladığımız projelerimizi 10 gün içerisinde tüm kamuoyuna duyuracağız. İmardan kentleşmeye, kentsel dönüşümden, gençliğe, kadınlara toplumun her kesimine değişik bir sürü proje hazırladık. Yapmak istediğimiz işlerin anayasası bugün açıkladığımız seçim manifestosudur." diye belirtti. 


PROJELERİNİ AÇIKLADI... 


Kocasinan Belediyesi'nde bütün kurumlar arasında bir uyum olduğunu ve bundan sonrada bu uyumun devam edeceğini söyleyen Çelik, "Hızlı teknolojik, gerçek işleri çözen projeler sunmaya devam edeceğim. Hayatı kolaylaştıran yeni mekanlar kuracağız. 


Yeni hazırlanacak bölgelerde mümkün olduğu kadar yüksek katlı binalar yerine az katlı yatay yapılaşma olacak şekilde planlama yapacağız. Yeni ulaşım imkanları gelecek. Kadınlarımızı televizyon başındaki pasif hayattan kurtarıp gerçek hayatın içine sokmak için el becerilerini artıracağı faaliyetler düzenleyeceğiz." şeklinde ifade etti. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, Yeni konut projeleri