28 / 03 / 2024

Kirazlı Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

 Kirazlı Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kirazlı mahallesinde hasarlı üç bloku bulunan Yuvam Sitesi 'yle Mahmutbey 'deki altı binanın yıkımı yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katıldığı törenlerin ardından başlayacak.



Bağcılar 'da riskli alan olarak belirlenen 6 bölgede yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kirazlı Mahallesinde hasarlı üç bloku bulunan Yuvam Sitesi'yle Mahmutbey'deki altı binanın yıkımı yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katıldığı törenlerin ardından başlayacak. Yıkılacak alanların yerine otoparklı, asansörlü ve depreme dayanıklı konutlar yapılacak. 


Bağcılar'da toplam 43 bin 340 parsel olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Göztepe, Kemalpaşa, Demirkapı, Evren, İnönü, Merkez, Saııcaktepe ve Çınar mahallelerinin bir kısmının Kentsel Dönüşüm Alanı olarak ilan edildiğini, yaklaşık 8 bin bina 24 bin de bağımsız birimin (bir binadaki daire sayısı) yenileneceğini belirtti. Çağırıcı, şu ana kadar yaklaşık 410 konutun proje kapsamında yenilendiğini kaydetti. 


Akşam

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler