16 / 04 / 2024

Kartal'da 18 daire ve 2 dükkândan oluşan Kurtuluş Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti!

 Kartal'da 18 daire ve 2 dükkândan oluşan Kurtuluş Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti!

Kartal Belediyesi yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kartal Petrol-İş Mahallesi'nde bulunan 18 daire ve 2 dükkândan oluşan Kurtuluş Apartmanı'nın yıkımı gerçekleştirildi.


Deprem dönüşümü ve yerinde dönüşümde başarılı örnekler sergileyen Kartal Belediyesi, "Dönüşümde Kartal Modeli" kapsamında Kartallıların sağlıklı konutlarda yaşamalarını sürdürmeleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kartal Belediyesi deprem dönüşümü kapsamında Petrol-İş Mahallesi, Atalar Caddesi Ulaş Sokak'ta bulunan 823 metrekare alan üzerinde 18 daire 2 dükkandan oluşan Kurtuluş Apartmanı'nın yıkımına başlandı. 

Başkan Altınok Öz Meşalelerle Karşılandı Vatandaşların coşku ve sevgi gösterileri eşliğinde yıkım alanına gelen Başkan Altınok Öz, binlerce Kartallılar tarafından tezahürat ve meşalelerle karşılandı. Coşkulu kalabalığı selamlayıp çevresini saran sevenleriyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e vatandaşlar dönüşümün startını verdiği için çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

Yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Muhtarlar, apartman sakinleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Kartallıların katıldı. Başkan Altınok vatandaşların sevgi seli eşliğinde yıkım törenini başlattı. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediyede kaydı olmayan Tüm Emek İş sitesinin imar ve emsaliyle ilgili sorunlarının çözüldüğünü, Belde ve Bağlar Sitesi'nin de dönüşümünü başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 


Tünaydın